Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos futbolo čempionate netikėtai pralaimėjo ir „Real“, ir „Barcelona“

Pirmą kartą per pastaruosius dvejus metus Ispanijos futbolo čempionate tą patį savaitgalį pralaimėjo abu grandai – Madrido „Real“ ir „Barcelona“. Ne stipriausių sudėčių žaidusius pirmenybių lyderius netikėtai pamokė „Zaragoza“ ir „Real Sociedad“ vienuolikės.
„Barcelonos“ neišgelbėjo net visas rungtynes žaidęs Lionelis Messi.
„Barcelonos“ neišgelbėjo net visas rungtynes žaidęs Lionelis Messi. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Real“ ir „Barcelona“ komandų lyderius taupė antradienį vyksiančiam atsakomajam UEFA Čempionų lygos pusfinaliui. Po skandalingojo pirmojo 2:0 pirmauja „Barcelona“.

„Real“ varžovams šeštadienį pralaimėjo namuose. Jose Mourinho sprendimu, aikštelėje nepasirodė tokios klubo žvaigždės kaip Cristiano Ronaldo ar Xabi Alonso. „Zaragoza“ tuo pasinaudojo ir įveikė savų žiūrovų akivaizdoje žaidusius varžovus rezultatu 3:2 (1:0).

Du įvarčius nugalėtojams pelnė A.Lafita (41 ir 77 min.), vieną – G.Fernandezas (55 min. iš 11 m baudinio).

„Real“, kuris vėl mačą baigė nepilnos sudėties – be pašalinto R.Carvalho (87 min.), įvarčius mušė S.Ramosas (62 min.) ir K.Benzema (85 min.).

Pasinaudoti „Real“ kluptelėjimu ir praktiškai užsitikrinti Ispanijos čempionės titulą nesugebėjo „Barcelona“. Pepo Guardiolos auklėtiniai išvykoje 1:2 (1:0) nusileido „Real Sociedad“ klubui. Tai buvo pirmasis „Barcelonos“ pralaimėjimas Ispanijos čempionate nuo praėjusių metų rugsėjo.

Svečiai pirmavo po taiklaus T.Alcantaros (29 min.) įvarčio, bet D.Ifranas (71 min.) ir X.Prieto (82 min. iš 11 m baudinio) išplėšė netikėtą pergalę šeimininkams.

Po šių pralaimėjimų „Real“ (80 tšk.) ir „Barcelona“ (88 tšk.) klubus Ispanijos čempionate toliau skiria 8 taškai. Iki pirmenybių pabaigos liko keturi turai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius