Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos taurės finale – „Barcelona“ triumfas, Lionelio Messi magija ir naujas rekordas

Šeštadienį „Barcelona“ klubas iškovojo Ispanijos taurę jau 27-ąjį kartą ekipos istorijoje. Katalonijos klubas 3:1 nugalėjo Bilbao „Athletic“ ekipą.
Andresas Iniesta ir Xavi
Andresas Iniesta ir Xavi / „Scanpix“/AP nuotr.

„Barcelona“ ekipą į priekį 20-ąją minutę išvedė Lionelis Messi, kuris dar kartą pademonstravo savo neeilinius sugebėjimus pergudrauti varžovų gynėjus. 

VIDEO: Lionelio Messi įvartis

36-ąją minutę persvarą padvigubino Neymaras. Šis brazilo įvartis buvo 119-asis „Barcelona“ atakų trio Lionelio Messi, Neymaro ir Luiso Suarezo įvartis šiame sezone. Tai yra naujas rekordas.

Trijulė pranoko Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaino ir Karimo Benzemos pasiekimą, kai Madrido „Real“ lyderiai įmušė 118 įvarčių per sezoną.

VIDEO: Neymaro įvartis

74-ąją minutę Lionelis Messi pridėjo dar vieną įvartį į savo kraitį. „Athletic“ komandai rezultatą sušvelninti padėjo Iñakio Williamso įvartis.

Tai buvo jau šeštas kartas Ispanijos futbolo istorijoje, kai „Barcelona“ iškovojo du trofėjus per vieną sezoną. Šis pasiekimas yra naujas rekordas.

„Barcelona“ klubas sėkmingai tęsia žygį trijų svarbiausių trofėjų link. Katalonai jau tapo Ispanijos čempionato nugalėtojai, o po iškovotos taurės jiems trūksta tik Čempionų lygos taurės. Ją katalonai galės iškovoti birželio 6-ąją dieną, kai finale susitiks su Turino „Juventus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius