-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos žiniasklaida aklai bando nuspėti „Barcelona“ trenerio Gerardo Martino ateitį

Savo landumu bei gausybe informacijos šaltinių, tikrų ir pramanytų, garsėjantys Ispanijos sporto žurnalistai nebesutaria dėl „Barcelona“ vyriausiojo trenerio Gerardo Martino ateities.
Gerardo Tata Martino
Gerardo Tata Martino / „Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį vakare Katalonijos kanalas „Esport 3“ bei keli interneto portalai suskubo paskelbti, jog 51 metų argentinietis po šio sezono paliks „Barcą“.

Teigta, jog strategas apie tai prasitarė ir ekipos vadovams prieš savaitę, ir „artimiausioje savo aplinkoje“.

Sutapimas ar ne, tačiau tos pačios dienos vakare, netrukus po minėtų žiniasklaidos pranešimų, spaudos konferenciją surengė Katalonijos klubo viceprezidentas Manelis Arroyo, kuris kategoriškai paneigė bet kokius gandus apie trenerio išvykimą.

„Šiuo metu mes neturime jokio informacijos apie tai, kad treneris po šio sezono ketina palikti „Barcą“. Gerardo Martinu su klubu turi galiojančią sutartį ir dabar užsiima tuo, kas yra svarbiausia šią savaitę“, – teigė vienas iš „Barcelona“ vadovų, omenyje turėdamas artėjantį Primeros grandų mūšį Madride.

Į žurnalistų klausimą, ar Gerardo Martino sutartyje yra sąlyga, suteikianti galimybę bendradarbiavimą nutraukti anksčiau laiko, M.Arroyo atsakė: „Aš to nežinau, tačiau sutartyje yra numatytas netesybų mokestis tuo atveju, jei ji nutraukiama vienos iš ją pasirašiusių šalių iniciatyva“.

Po tokių „Barcelona“ viceprezidento žodžių dalis interneto portalų buvo priversti gerokai švelninti publikacijų toną, o informacija jau pateikta ne kaip besąlygiški tvirtinimai, o kaip prielaidos.

Beje, spėlionių apie vyriausiojo „Barcelona“ trenerio ateitį antradienį ėmėsi ir Madrido žiniasklaida. Pasak dienraščių „Marca“ ir „AS“, G.Martino vasarą gali svarstyti pasiūlymą tapti kokio nors Artimųjų Rytų futbolo klubo treneriu.

Kiek anksčiau Katalonijos dienraštis „Sport“ apie argentiniečio perspektyvas komandoje kalbėjosi net su psichoanalitiku bei su „vienu iš trenerio draugų“.

Savo versiją pateikė ir radijo stotis „Cadena SER“. Pasak jos, G.Martino gali ateityje perimti Argentinos nacionalinės vyrų rinktinės treneriu. Tiesa, čia pat pripažinta, jog minėtos valstybės futbolo federacija su „Barcelona“ vairininku kol kas nesusisiekė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius