-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jankauskas sugrįžo po traumos, bet „Revolution“ pralaimėjo (video)

Dėl blauzdos traumos JAV futbolo čempionato (MLS) pradžią praleidęs Edgaras Jankauskas grįžo į aikštę, tačiau puolėjo iš Lietuvos atstovaujama „New England Revolution“ komanda namuose 1:2 (1:1) neatsilaikė prieš „Colorado Rapids“ ekipą.
E.Jankauskui (tamsi apranga) nepavyko pasižymėti
E.Jankauskui (tamsi apranga) nepavyko pasižymėti / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„New England Revolution“ klubo legionierius E.Jankauskas aikštėje pasirodė 62-ą minutę ir susitikimo pabaigoje turėjo dvi neblogas progas pasižymėti.

Mačo pradžioje, po marokiečio saugo Mehdi Ballouchy įvarčio, „Colorado Rapids“ ekipa išsiveržė į priekį, tačiau jau po kelių minučių „New England Revolution“ komandos saugas iš Serbijos Marko Perovičius atsakė taikliu smūgiu ir rezultatą išlygino. Pergalingą įvartį antrojo kėlinio viduryje svečiams pelnė gynėjas Pablo Mastroenis.

Rungtynėms artėjant į pabaigą, E.Jankauskas galėjo išplėšti „New England Revolution“ komandai tašką, tačiau savaisiais šansais nepasinaudojo.

Iš pradžių E.Jankauskas pabandė nuginkluoti svečių vartininką šūviu iš 18–os metrų, bet pristigo taiklumo. Netrukus nedaug pritrūko, kad lietuvis galva pasiektų iš dešiniojo krašto į baudos aikštelę „skersuotą“ kamuolį, tačiau „Colorado Rapids“ vartininkas paskutinę akimirką neutralizavo pavojų.

Po penkių turų „New England Revolution“ (6 tšk.) komanda MLS Rytų konferencijoje užima penktą vietą. „Colorado Rapids“ (10 tšk.) ekipa Vakarų konferencijoje yra antra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius