-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Jonavos“ klubo saugas T.Salamanavičius tikisi aplaužyti „Uteniui“ sparnus

A lygos trečiame ture „Jonavos“ futbolininkai vyksta į Visaginą, kur jų lauks praėjusį savaitgalį visus nustebinęs Utenos „Utenis“. Jonaviškių saugas Tomas Salamanavičius neslepia, kad dvi lygiąsias iškovojęs klubas galvoja tik apie pergalę. Šeštadienį vyksianti „Utenio“ ir „Jonavos“ dvikova užbaigs trečią čempionato ratą.
Tomas Salamanavičius
Tomas Salamanavičius / fkjonava.lt nuotr.

„Jonavos“ trenerio Donato Vencevičiaus pasitikėjimą užsitikrinęs „Jonavos“ saugas Tomas Salamanavičius stebėjo pirmąsias „Utenio“ rungtynes su Vilniaus „Žalgiriu“, kuriose uteniškiai pateikė pirmą sezono sensaciją, 1:0 palauždami šalies čempionus.

„Kartais taip nutinka, kad visiškas atsidavimas aikštėje ir žaidybinė drausmė nugali meistriškumą. Ši pergalė, manau, tikrai uteniškius pakylėjo ant sparnų, tačiau mes privalome juos aplaužyti“, – ryžtą rodė klubo saugas.

Lygiąsias su „Sūduva“ ir „Trakais“ iškovoję jonaviškiai neslepia, kad pats laikas pirmajai pergalei, kurios reikšmė sezono pradžioje – itin svarbi.

„Tikrai taip, į Visaginą važiuosime tik trijų taškų. Apie nieką kitą negalvojame. Atsakingai tam ruošiamės. Norime pergalės, šiame čempionato etape ji itin svarbi psichologiškai ir, žinoma, turnyrinės lentelės atžvilgiu. Jei iškovosime pergalę, šie taškai bus daug svarbesni už jau turimus du“, – prieš rungtynes kalbėjo T.Salamanavičius.

„Jonavos“ saugų grandį, kurioje žaidžia T.Salamanavičius, šiemet papildė Martynas Dapkus, Karolis Šilkaitis, Davidas Makaradzė, Andrejus Čuchlėjus ir dar aikštėje nepasirodęs Klaudijus Upstas. Futbolininkai su kiekviena diena vis geriau supranta vienas kitą.

„Kol kas viskas puiku, kuo toliau, tuo labiau suprantame vienas kitą ir tai matosi aikštėje. Klaidelių, žinoma, yra, bet tam ir dirbame, kad jų būtų kuo mažiau. Asmeniškai aš klube jaučiuosi puikiai, suprantu, ko reikalauja treneriai ir tai stengiuosi įvykdyti. Komandos progresas prisijungus naujiems strategams – neabejotinas, judame teisinga linkme“, – teigė futbolininkas.

Klubų akistata Visagino dirbtinės dangos stadione vyks šį šeštadienį, kovo 18 d., 13.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius