-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jose Mourinho: „Mes nebeturime vilties laimėti „Premier“ lygą“

Šeštadienį Anglijos „Premier“ lygos lyderė Londono „Chelsea“ ekipa po Johno Terrry įvarčio į savo vartus patyrė netikėtą pralaimėjimą 0:1 kitam miesto klubui, „Crystal Palace“. Pralaimėjusiųjų treneris Jose Mourinho po mačo sakė, kad „Mėlynieji“ prarado viltį kautis dėl lygos titulo.
„Chelsea“ treneris Jose Mourinho
„Chelsea“ treneris Jose Mourinho / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Žinau, kad praradome viltis kautis dėl titulo. Po šio pralaimėjimo per daug dalykų jau priklauso ne tik nuo mūsų“, – po rungtynių sakė J.Mourinho.

„Chelsea“ su 69 taškais išliko turnyro lentelės viršuje, tačiau 68 taškus turintis „Liverpool“ gali juos aplenkti jau sekmadienį. Tuo tarpu „Manchester City“, kuris yra trečias, turi 67 taškus, tačiau yra žaidęs net dviem mačais mažiau nei „Chelsea“.

„Kaltinti galime tik patys save. Pralaimėjome komandai, kuri buvo geresnė psichologiškai, labiau norėjo laimėti. Mes turėjome įmušti pirmajame kėlinyje, tačiau nepavyko. Vėliau jie žaidė geriau, jų vartininkas atrėmė kelis pavojingus smūgius. Manau, pergalės varžovai nusipelnė“, – „Crystal Palace“ gyrė J.Mourinho.

„Chelsea“ liko sužaisti šešerias rungtynes – su „Stoke“, „Sunderland“ ir „Norwich City“ namuose bei su „Swansea“, „Liverpool“ ir „Cardif City“ išvykoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius