Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho: „UEFA mane laiko išskirtiniu“

Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho UEFA skirtą dviejų mačų diskvalifikaciją vadina medaliu, o ne bausme, teigdamas, jog yra traktuojamas kaip išskirtinis asmuo.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 UEFA Jose Mourinho

UEFA diskvalifikavo portugalą už tai, jog šis neva liepė savo futbolininkams tyčia gauti raudonas korteles Čempionų lygos dvikovoje su Amsterdamo „Ajax“.

J. Mourinho turės praleisti vienerias rungtynes, o antrąsias tokiu atveju, jei pakartos pažeidimą per trejus metus„Ši bausmė man atrodo kaip medalis,– sakė Mourinho. – Neketinu keistis. Mano močiutė mirė labai seniai, bet prisimenu, ką man sakė: „jei jie tau pavydi, turi būti laimingas“. Taip nutiko man“.

„Džiaugiuosi, kad yra vienos taisyklės Mourinho ir kitos visiems kitiems treneriams. Man tai – istorinė bausmė. Pagal mano močiutę, tai labiau medalis, nei sankcijos. Aš negaliu palikti techninės zonos, kiti gali. Aš negaliu kalbėtis su rezerviniu arbitru, kiti gali. Tai medaliai, tad visiškai nesijaudinu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius