Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jubiliejų atšventęs Diego Maradona paguldytas į ligoninę

Penktadienį 60-ąjį jubiliejų atšventęs Diego Maradona sunegalavo. Pranešama, kad gimtojoje Argentinoje treneriu dirbanti futbolo legenda buvo paguldyta į ligoninę.
Diego Maradona
Diego Maradona / „Scanpix“ nuotr.

Anot Argentinos žiniasklaidos, D.Maradona pateko į La Platos miesto, kurio klube ir dirba, ligoninę.

Teigiama, kad legendiniam argentiniečiui atlikti medicininiai testai, tačiau tikslesnė jo būklė neatskleidžiama.

Vis dėlto, anot „La Nacion“, D.Maradonos sveikatai nėra iškilęs didelis pavojus. Be to, teigiama, jog 1986 m. pasaulio čempiono sveikatos problemos nėra susijusios su COVID-19 – esą argentinietis prieš kelias dienas darėsi koronaviruso testą, kuris buvo neigiamas.

Tiesa, tam, kad D.Maradonai būtų suteikta visokeriopa medicininė priežiūra, futbolininkas veikiausiai bus perkeltas į vieną iš ligoninių sostinėje Buenos Airėse.

Žurnalistas Andresas Cantoras pridūrė, jog D.Maradona nepatyrė ir insulto, kaip buvo spekuliuojama vos pasirodžius naujienoms apie jo patekimą į ligoninę.

Manoma, kad argentiniečio sveikatos problemos veikiausiai susijusios su alkoholio vartojimu. Pats D.Maradona dar visai neseniai dievagojosi, kad jau dešimtmetį nevartoja narkotikų, tačiau asmeninis jo gydytojas pripažino, kad 60-metis labai kenčia nuo priklausomybės alkoholiui.

Ligoninėje jis atsidūrė jau ne pirmą kartą. Jau baigęs karjerą, 2000 ir 2004 metais D.Maradona buvo guldomas į ligoninę dėl širdies sutrikimų, kuriuos daugelis siejo su futbolininko priklausomybe narkotikams. Ligoninėje jis atsidūrė ir 2007 metais, o kelios operacijos jam buvo atliktos ir pastaruoju metu.

Vienos iš jų D.Maradonai prireikė po to, kai praėjusiais metais jam prasidėjo kraujavimas skrandyje. Tuomet futbolininko dukra Giannina žiniasklaidai prasitarė, kad jos tėvas „miršta iš vidaus, tik pats to nesupranta“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius