Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julius Kvedaras: „Sėdėjome su bosnių federacijos prezidentu – jokių milijonų jis nesiūlė. Ir jau tikrai nesiūlys“

Kaip didžiausia paslaptis šiandien nuskambėjo žinia iš Bosnijos ir Hercegovinos, kad slaptais kanalais šios šalies žiniasklaida sužinojo, jog Lietuvos rinktinės futbolininkai po šiandien vakare vykstančio paskutinio 2014 metų pasaulio futbolo čempionato atrankos mačo gali praturtėti, kiekvienas 50-čia tūstančių eurų. Žinoma, jei nugalės varžovus bosnius.
Julius Kvedaras
Julius Kvedaras / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tai ką, man vaikais prisiekti, kad jokių pasiūlymų Lietuvos futbolo federacija negavo ir apie jokius pinigus nebuvo kalbama. Klausiau ir rinktinių vadovo Roberto Tautkaus – gal jis ką žino? Jis taip pat juokėsi ir gūžčiojo pečiais – manyk, neturi ką atsakyti į kvailystes. Štai, pietavome su Bosnijos ir Hercegovinos federacijos prezidentu, dabar bendrausiu su UEFA atstovais – apie jokias graikų premijas nekalbėjome. Jei manimi netikite, gal jau tada ne manęs klauskite – pačių futbolininkų. Jie tą patį pasakys“, – širdo Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Julius Kvedaras, kuris nuo pat ryto kone kas penkias minutes turėjo neigti žinią, kad Lietuva gavo viliojantį pasiūlymą iš Graikijos futbolo vadovų.

Galinga ir intriguojanti bosnių žurnalistų „iškasta“ žinia skamba viliojančiai Lietuvos futbolo rinktinei – 50 tūkstančių eurų kiekvienam Lietuvos ekipos nariui už lygiąsias arba pergalę prieš Bosniją ir Hercegoviną. Iš viso, pagal paskaičiavimą, graikai Lietuvos komandai už sėkmę turėtų atseikėti apie 4,4 mln, litų.

50 tūkstančių eurų kiekvienam Lietuvos ekipos nariui už lygiąsias arba pergalę prieš Bosniją ir Hercegoviną.

Remiantis bosnių spauda, Lietuvos futbolo rinktinei net nebūtina įveikti bosnių, jie pinigus gaus ir tuo atveju, jei sužais lygiosiomis, o graikai užims pirmą vietą grupėje.

Prieš paskutinę rungtynių dieną 2014-ųjų pasaulio čempionato atrankos zonos G grupėje bosniai ir graikai turi surinkę po 22 taškus, tačiau geresnis įvarčių santykis pirmąją poziciją lemia šios dienos mūsiškių varžovams.

„Manęs bosnių futbolo prezidentas tik paklausė – dėl ko šiandien kovos Lietuvos rinktinė? Atsakiau, kad bandys iškovoti pergalę ir užimti 3-iąją poziciją. Jis paklausė: o kas iš to? Pasakiau, kad Lietuvos futbolui ši pergalė prieš labai rimtą varžovą bus puiki paskata tobulėti ir futbolo rėmėjai džiaugsis šauniu akordu. Mums tai labai svarbu, galvojant apie ateitį. Tuo ir baigėme pokalbį apie būsimas rungtynes“, – detales išdėstė J.Kvedaras.

Lietuvos bei Bosnijos ir Hercegovinos rinktinių dvikova vyks antradienį nuo 20 val. Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius