Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Juventus“ naujokas Andrea Pirlo: „Ši komanda gali laimėti viską“

Turino „Juventus” klubą šią vasarą papildęs saugas Andrea Pirlo teigė, kad „senoji senjora” artėjančiame sezone gali laimėti visus turnyrus, kuriuose ši ekipa dalyvaus.
Andrea Pirlo
Andrea Pirlo. / „Scanpix“ nuotr.

„Juve“ kitame sezone rungtyniaus tik dviejose turnyruose – šalies čempionate bei Italijos taurėje („Coppa Italia”), tad Pirlo mano, kad šiuos titulus Turino miesto ekipa yra pajėgi laimėti.

„Mes neturime treniruotis ir siekti kažkokios sau užsibrėžtos ribos. Mes tiesiog visada turime siekti kovoti dėl pergalių ir niekada nenustoti kelti savo kartelę vis aukšyn ir aukštyn“, – sakė saugas.

„Mums nereikia jokių stebuklų, nes viskas yra pasiekiama sunkaus darbo dėka. Visi sunkiai plušame treniruotėse, kad pasiektume kažką svarbaus. Esu tikras, kad ši ekipa gali laimėti visus galimus titulus“.

„Treneris Antonio Conte man primena Marcello Lippi, nes jis tiesiog dega noru laimėti viską, kas tik yra įmanoma. Su tokiu nusiteikimu vis taip priverčia galvoti visą komandą“, – baigė A.Pirlo.

Priminsime, kad A.Pirlo į „Juventus“ atvyko kaip laisvasis agentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius