Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karaliaus taurė: atsakomajame mače „Real“ ir „Valencia“ išsiskyrė taikiai

Trečiadienio naktį baigėsi atsakomasis Ispanijos karaliaus taurės (Copa del Rey) ketvirtfinalio mačas tarp Madrido „Real“ ir „Valencia“ ekipų.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Valensijos ekipos stadione vykusios rungtynės baigėsi taikiai 1:1, o į kitą etapą pateko pirmąjį mačą rezultatu 2:0 laimėjusi Madrido „Real“ komanda.

Pirmasis 44-ą min. pasižymėjo „Los Blancos“ puolėjas Karimas Benzema, tačiau 52-ą min. Tino Costa rezultatą išlygino. Įdomu, kad „Real“ futbolininkai mačą baigė devyniese: jau 49-ą min. gynėjas Fabio Coentrao užsidirbo antrą geltoną kortelę, o 89-ą min. iškart raudoną kortelę prieš save išvydo krašto puolėjas Angelis di Maria.

Kitose rungtynėse „Sevilla“ futbolininkai namuose 4:0 sutriuškino „Zaragoza“ ir taip pat pateko į kitą etapą, nes pirmasis mačas baigėsi 0:0.

„Zaragoza“ mačą taip pat baigė devyniese: 26-ą min. raudoną kortelę prieš save išvydo Jose Fernandezas Reyesas, o 65-ą min. antrą geltoną kortelę užsidirbo Franas Gonzalezas. Įvarčius nugalėtojams pelnė Alvaro Negredo (36 ir 67 min. 11 m baudiniu), Ivanas Rakitičius (45 min.) ir Manu del Moralas (90 min.).

Dar dvi atsakomosios ketvirtfinalio rungtynės vyks ketvirtadienį: ginklus surems Sevilijos „Real Betis“ ir Madrido „Atletico“ (pirmo mačo rezultatas 0:2) bei „Malaga“ ir „Barcelona“ (2:2)..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius