-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karališkasis „Real“ futbolo klubas pažemintas Madrido priemiestyje (video)

Karališkasis Madrido „Real“ futbolo klubo žvaigždynas antradienį skaudžiai tėškėsi į žemę. Milijonus uždirbančią vienuolikę Ispanijos karaliaus taurės („Copa del Rey“) turnyre rezultatu 4:0 (3:0) sutriuškino Madrido priemiesčio ekipa „Alcorcon“, rungtyniaujanti tik trečiajame pagal pajėgumą Ispanijos futbolo čempionate.
Galimybę atsirevanšuoti už skaudų pažeminimą „Real“ futbolininkai turės atsakomosiose rungtynėse, tačiau tam „Alcorcon“ klubą reikės įveikti ne mažiau kaip 4 įvarčių skirtumu
Galimybę atsirevanšuoti už skaudų pažeminimą „Real“ futbolininkai turės atsakomosiose rungtynėse, tačiau „Alcorcon“ klubą reikės įveikti ne mažiau kaip 4 įvarčių skirtumu. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Real“ klubas pirmajame Karaliaus taurės šešioliktfinalio susitikime vertėsi be kelių pagrindinių futbolininkų – traumą besigydančio portugalo Cristiano Ronaldo, brazilo Kaka ir ispanų Ikero Casillaso bei Xabi Alonso.

Nepaisant to, 400 kartus didesniu biudžetu už „Alcorcon“ pasigirti galinčios karališkosios vienuolikės sudėtis vis tiek atrodė žymiai grėsmingiau: Jerzy Dudekas, Alvaro Arbeloa, Raulis Albiolis, Christophas Metzelderis, Roystonas Drenthe, Guti (46 min. Fernando Gago), Granero (63 min. Marcelo), Rafaelis van der Vaartas, Mahamadou Diarra, Raulis (72 min. Ruudas van Nistelrooy) ir Karimas Benzema.

Tačiau šios pavardės trečiojoje pagal pajėgumą Ispanijos futbolo lygoje rungtyniaujančių „Alcorcon“ žaidėjų neišgąsdino. Priešingai, į žvaigždžių perpildytos komandos ginamus vartus jie įmušė keturis įvarčius be atsako ir šventė turbūt saldžiausią pergalę klubo istorijoje.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Borja Perezas (16 ir 52 min.), vieną – Ernesto Gomezas (40 min.). Dar vieną įvartį „Real“ žaidėjai įsimušė patys. Tai 22 min. padarė A.Arbeloa.

Karališkajam klubui šis pralaimėjimas buvo jau trečiasis per pastarąsias penkerias rungtynes, tad dar garsiau braškėti ėmė komandos trenerio Manuelio Pellegrini kėdė.

„Šiuo metu negalvoju apie atsistatydinimą. Mano mintyse tik kitos rungtynės, – po gėdingo pralaimėjimo teigė tik šią vasarą prie „Real“ vairo stojęs čilietis. – Tikiuosi, sirgaliai mums atleis už šį pralaimėjimą. Neturime jokių pasiteisinimų. Gėda. Bijojau, jog mano žaidėjai gali nukentėti dėl per didelio pasitikėjimo savo jėgomis ir varžovų neįvertinimo. Taip ir nutiko.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius