Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune vykusiame futbolo turnyre „8x8“ kovojo daugiau nei 500 futbolo mėgėjų

Šeštadienį Kaune vykęs „8x8” futbolo turnyras sulaukė didžiulio miestiečių susidomėjimo, o dėl milžiniško dalyvių skaičiaus jo organizatoriai nusprendė kitais metais turnyrą rengti visą savaitgalį.
Nugalėtojų komanda
Nugalėtojų komanda / Organizatorių nuotr.

Renginyje dalyvavo per 500 futbolo mėgėjų, iš kurių buvo sudarytos 32 komandos. Tiesa, norinčių dalyvauti buvo žymiai daugiau, tačiau organizatoriai buvo priversti stabdyti registraciją, nes visų kovoms tiesiog būtų pritrūkę laiko.

„Kadangi sulaukėme didesnio norinčiųjų dalyvauti skaičiaus nei galėjome tikėtis, kitąmet žadame rengti ne vienos dienos, o visą savaitgalį trunkantį turnyrą,– žadėjo Asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ direktorius Arūnas Samochinas.

Kauno futbolo akademijoje šeštadienį savo jėgas išbandė įvairių amžiaus ir profesijų futbolo mėgėjai. Pirmąją vietą užėmė „FC Būcai“, antri liko „Rokai“, trečiąja vieta džiaugėsi „FK Seniai“. Laimėtojai gavo taures, medalius ir rėmėjų įsteigtus prizus, o visi kiti buvo apdovanoti atminimo dovanomis.

Žinomas sporto žurnalistas Nerijus Kesminas, kurio komanda suklupo tik ketvirtfinalyje, turnyrą buvo linkęs vertinti ne tik kaip žaidimą.

„Manau, kad bet kuris neprofesionalų futbolo turnyras turi prasmės – ateina ne tik dalyviai, bet ir jų šeimos, o vaikai nuo mažens dalyvaujantys tokiuose renginiuose irgi gali tapti futbolo žmonėmis. O jei ir netaps, tuomet svarbu, kad jie augtų kaip sveiki žmonės, žinotų, kas yra sportas, kas yra komandinis sportas, o tai yra savotiška gyvenimo mokykla“, – savo mintimis dalinosi N.Kesminas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius