Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kauno „Stumbrą“ sustiprino Marius Papšys

Kauno „Stumbro“ futbolo klubo gretas sustiprino krašto saugas Marius Papšys. 27-erių metų saugas neslepia ambicijų kartu su laikinosios sostinės ekipa šiemet kovoti dėl vietos A lygos ketverte.
Marius Papšys
Marius Papšys / fcstumbras.lt nuotr.

Kartu su „Stumbro“ klubu ekipos naujokas sportuoja jau nuo pirmosios pasiruošimo sezonui dienos, tačiau prie bendrų komandos treniruočių prisijungė kiek vėliau, kadangi 2016 m. A lygos sezono paskutiniajame ture, simboliška, jog žaisdamas prieš „Stumbrą“, patyrė traumą.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie „Stumbro“. Jau esu pilnai pasiruošęs rungtyniauti, tačiau tam tikrus traumos padarinius dar kurį laiką jausiu, bet čia mažiausia įmanoma bėda“, – fcstumbras.lt kalbėjo visada pozityviai nusiteikęs M.Papšys.

Krašto saugas jau turi rimtą patirties bagažą – jis yra sužaidęs šešias rungtynes Lietuvos nacionalinėje futbolo rinktinėje, o iš viso į ją buvo kviestas 15-a kartų.

Karjerą pradėjęs „Vilniaus“ klube jis vėliau žaidė Visagino „Intere“, „Klaipėdoje“, „Klaipėdos granite“, o pastaruoju metu – uostamiesčio „Atlante“. „Stumbro“ naujokas yra žaidęs ir užsienyje, kur gynė Rusijos Permės „Amkar“ bei Čekijos „Pribram“ garbę.

Lietuvos jaunimo rinktinėse M.Papšys visada buvo vienas lyderių ir yra įmušęs dešimt įvarčių šalies U-21 rinktinėje. Praėjusią vasarą jis „Atlanto“ gretose pasižymėjo įvarčiu UEFA Europos lygos turnyre į Helsinkio HJK vartus.

Iš viso „Atlanto“ klube M. Papšys per 87 mačus pelnė 21 įvartį ir atliko 24 rezultatyvius perdavimus. A lygoje per karjerą jis iš viso yra sužaidęs per 150 mačų, o Čekijos aukščiausioje lygoje – 33 rungtynes.

„Tikiuosi, jog šiais metais kartu su „Stumbru“ A lygoje pavyks užimti aukštesnę vietą nei praėjusiais metais. Norisi sėkmingo sezono be traumų ir kuo labiau prisidėti prie komandos pergalių“, – kalbėjo vienas skambiausių „Stumbro“ tarpsezonio papildymų.

„Stumbro“ gretose M.Papšys vilkės 77-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius