-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keisčiausios futbolininkų traumos – nuo paslydimo duše iki susidūrimo su briedžiu

Trauma – žodis, kurio niekas nenori išgirsti, juolab patirti. Kai kam traumos sugriaudavo karjeras, kai kas dėl jų būdavo priverstas praleisti svarbiausias gyvenimo rungtynes, dėl kurių aukojosi visą savo sportinę karjerą. Į kai kuriuos epizodus sunku žiūrėti, tačiau pasitaiko ir tokių, kurie netgi sukelia šypseną. „Ar taip dar įmanoma?“ – klausi savęs. Pasirodo įmanoma, nes ir aukščiausio lygio profesionalai yra tokie patys žmonės, kurie patenka į pačias absurdiškiausias situacijas.
Carlosas Tevezas
Carlosas Tevezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Buvęs Anglijos U-21 rinktinės puolėjas, pastaruoju metu besiblaškantis po „Championship“ komandas, bet vis dar priklausantis „Swansea“ klubui, Leroy‘us Lita susižeidė raumenį, kai atsikėlęs po saldaus miego nusprendė pasirąžyti.

Airijos rinktinės narys Liamas Lawrence‘as užkliuvęs už šuns nudardėjo nuo laiptų ir susižeidė kulkšnį.

Buvęs Edinburgo „Hearts“ puolėjas Kevinas Kyle‘as praleido naktį ligoninėje, kai jo aštuonerių mėnesių sūnus nuspyrė ąsotį su užvirusiu vandeniu tiesiai į futbolininko tarpukojį.

Vartininkas Kasey Kelleris, praeityje ilgą laiką gynęs JAV rinktinės vartus, išsimušė keletą dantų traukdamas iš bagažinės golfo lazdas.

Argentinietis Carlosas Tevezas paslydo duše ir susižeidė. Dėl šios priežasties jis buvo priverstas debiutą „Manchester City“ atidėti vėlesniam laikui.

163 centimetrų ūgio Alanas Wrightas susižeidė kelį mėgindamas pasiekti greičio pedalą savo naujame „Ferrari“ automobilyje. Ši nesėkmė privertė žaidėją atlikti rokiruotę – buvusią mašiną pakeitė „Rover 416“.

Steve‘as Morrow raktikaulį susilaužė nukritęs nuo komandos draugo Tony Adamso pečių. Nelaimėliui iš Londono „Arsenal“ kiek apkarto triumfas 1993-ųjų Taurės finale prieš „Sheffield Wednesday“.

VIDEO: Phoenix from the Flames - Steve Morrow

Norvegų gynėjas Sveinas Grondalenas tarptautines rungtynes praleido dėl traumos, kurią patyrė susidūręs su briedžiu. Paprastas pasibėgiojimas buvo gana skausmingas.

Alanas Mullery – pirmasis anglas gavęs raudoną kortelę tarptautiniame mače, susižeidė nugarą valydamasis dantis. Dėl to jis praleido 1964-ųjų metų turnė po Pietų Ameriką.

Seanas Flynnas susilaužė nosį, susižeidė lupą ir pirštus užkliuvęs už savo sūnaus žaislinių mašinėlių.

Vartininkas Roy‘us Carrollas rinkdamas kamuolius iš vartų tinklo, jame įsinarpliojo ir sveikas iš jo neišlipo. Diagnozė – kelio trauma. Vilniaus „Sportimos“ manieže tinklai irgi kartais tyko savo aukų.

Brangiausias visų laikų gynėjas, Rio Ferdinandas, dar atstovaudamas „Leeds United“ klubui pasitempė kelio sausgysles žiūrėdamas televizorių. Žaidėjas kelias valandas laikė vieną koją ant kavos staliuko, visa tai turėjo neigiamų pasekmių.

Savo ekstravagantiška šukuosena išsiskyręs buvęs Anglijos rinktinės vartininkas Davidas Jamesas komiškai susižeidė net du kartus. Kartą – nesėkmingai siekdamas televizoriaus pultelio, o sykį – siekdamas ištraukti iš vandens karpį.

Chico Brodie karjera sporte baigėsi po susidūrimo su šunimi. Komentarų daugiau nereikia – pasižiūrėkite patys.

VIDEO: Dog ends Chic Brodie's professional career

Danų vartininkas Michealis Stensgaardas baigė karjerą mėgindamas sulankstyti lyginimo lentą. Diagnozė – peties trauma.

Praėjusiais metais karjerą baigęs legendinis italų gynėjas Alessandro Nesta pasitempė riešo sausgysles žaisdamas „PlayStation“.

Dar vienas nelaimėlis, vartininkas Santiago Canizaresas, buvo priverstas praleisti pasaulio čempionatą 2002-ais metais, nes ant jo pėdos nukrito kvepalų buteliukas.

Ir vėl vartininkas? Šį kartą vokietis Michealis Rensingas susižeidė norėdamas užsirišti batus.

Pabaigoje ir vėl vartininkas, Richardas Wrigthas neatkreipė dėmesio į ženklą: „Nevaikščiokite ant žolės“. Komentarų vėlgi nereikia.

VIDEO: Richard Wright Ankle Injury

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius