-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Klaipėda“ suformavo profesionalių trenerių komandą

Trečiadienį prieš pat didžiąsias metų šventes, naujasis futbolo klubas „Klaipėda“ sporto visuomenei pristatė ateinančio sezono pirmos ir antros (dublerių) komandų trenerius.
Temos: 1 Klaipėda

Trenerių atrankai buvo skelbtas viešas konkursas. Pasak FK „Klaipėda“ sporto direktoriaus Arūno Poručio, nors ir trumpai vykęs, konkursas buvo pakankamai aktyvus. „Rinkomės iš dviejų variantų: formuoti visiškai naują trenerių kolektyvą arba išsaugoti jau esamus trenerius ir prie jų prijungti entuziazmą ir norą prisidėti prie FK „Klaipėda“ veiklos pareiškusius naujus trenerius. Buvo pasirinktas pastarasis variantas, nes daugelis dabartinių mūsų žaidėjų išliks naujame FK „Klaipėda“ klube, tad žaidėjai ir treneriai jau gerai vieni kitus pažinos“, – sakė A.Porutis.

FK „Klaipėda“ valdybos sprendimu, pagrindinės komandos treneriu paskirtas profesionalus futbolininkas, keturis kartus  Lietuvos čempionas ir du kartus Lietuvos taurės laimėtojas Saulius Mikalajūnas. 42–iejose nacionalinės rinktinės rungtynėse Lietuvą atstovavęs futbolininkas, teigė, kad naujosios pareigos yra puikus savęs išbandymas. „Džiaugiuosi šiuo iššūkiu ir tikiuosi, kad naujasis sezonas FK „Klaipėda“ klubui bus sėkmingas“, – sakė S.Mikalajūnas.

Tuo tarpu 1–osios komandos trenerio asistentu paskirtas 29–erių metų profesionalus futbolininkas Tomas Žiukas. Save Klaipėdos patriotu vadinantis vyras išreiškė aktyvią socialinę poziciją siekiant prisidėti prie sporto gaivinimo Klaipėdos mieste. Tuo tarpu pagrindiniu dublerių komandos treneriu tapo buvusio futbolo klubo „Glestum” treneris Rimantas Skersys.  

„Mes labai patenkinti konkurso rezultatais. Svarbiausia, kad ir toliau dirbsime su klaipėdiečiais, savo krašto futbolo patriotais S.Mikalajūnu ir R.Skersiu“, – savo mintimis dalinosi FK „Klaipėda“ direktorius Raimondas Beliauskas. Jis taip pat pasidžiaugė, kad sunkmečiu, kai dauguma lietuvių emigruoja į užsienio šalis FK „Klaipėda“ į uostamiestį net iš Maskvos sugrąžino buvusį  profesionalų žaidėją  T.Žiuką. 

FK „Klaipėda“ valdybos nariai naujiesiems treneriams pažadėjo visapusišką palaikymą ir išreiškė viltį, kad trenerių komanda respektabiliai atstovaus savo gimtąjį kraštą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius