Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konstantinas Sarsanija: „Žalgirio“ šventę pasistengsime atidėti bent savaitei“

2015 metų spalio 30 dieną, likus trims turams iki sezono pabaigos, Vilniaus „Žalgiris“ Klaipėdoje 1:0 nugalėjo „Atlantą“ bei užsitikrino eilinį čempiono titulą. Šiemet situacija gali pasikartoti – vėlgi, spalio 30 dieną, vėlgi likus trims turams, vėlgi žaidžiant su „Atlantu“. Tiesa, tam reikalingos dvi sąlygos: arba pačių žalgiriečių pergalė, arba „Trakų“ pralaimėjimas šeštadienį vyksiančioje dvikovoje su „Sūduva“.
Konstantinas Sarsanija
Konstantinas Sarsanija / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.

„Dėl „Trakų“ negaliu nieko pasakyti, bet mes tikrai pasistengsime „Žalgirio“ šventę atidėti bent savaitei. Turnyrinė situacija mus verčia žaisti maksimaliai ir mes tą darysime“, – portalui futbolas.lt sakė „Atlanto“ vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija.

Priminsime, kad balandžio mėnesį „Atlanto“ strategas pažymėjo, jog šiemet „Žalgiris“ nėra stipresnis nei už „Trakus“, nei už „Atlantą“, nei už „Sūduvą“. Vis tik, ne tos trys komandos, o būtent „Žalgiris“ praktiškai jau nukeliavo iki čempiono titulo.

„Tada buvo kita situacija. Vasarą „Žalgiris“ sustiprėjo, o mes – dėl traumų susilpnėjome. Nežinau „Trakų“ ar „Sūduvos“ virtuvių, bet akivaizdu, kad ten irgi ne viskas buvo gerai, jei jau buvo atsisveikinta su treneriais“, – kalbėjo K.Sarsanija.

„Mums šį sezoną labai nesisekė. Dėl traumų iškrito net trys svarbūs žaidėjai, tapome komanda be suolelio. Neabejoju, kad su D.Norvilu, O.Dmitrijevu ir A.Silla turėtumėm surinkę daugiau taškų. Be to, reikia nepamiršti, kad klubas šį sezoną susidūrė su finansinėmis problemomis, o tokie dalykai nori nenori žaidėjus paveikia neigiamai. Mes buvome vienintelis klubas iš pirmojo ketvertuko, susidūręs su finansiniais sunkumais“, – savo komandos smukimo į ketvirtą poziciją priežastis vardino K.Sarsanija, pridūręs, kad šiuo metu algų vėlavimo nėra.

Kalbėdamas apie galutinę čempionato rikiuotę, „Atlanto“ vyriausiasis treneris išskyrė aiškias pirmas dvi vietas ir kovą dėl trečios pozicijos tarp „Sūduvos“.

„Žalgiris“ savo pasieks. „Trakai“ – taip pat. „Trakų“ žaidimo stilius dabar agresyvesnis nei tada, kai komandai vadovavo Valdas Urbonas. „Trakai“ yra vienintelė komanda, kurios šiemet mes taip ir nesugebėjome įveikti. O mes su marijampoliečiais pakovosime dėl bronzos. Ten pasikeitęs treneris. Žiūrėsime, kaip gausis“, – pasakojo K.Sarsanija.

„Atlantas“ su „Žalgiriu“ Vilniaus LFF stadione žais sekmadienį 15.00 valandą, o „Trakai“ ir „Sūduva“ tame pačiame LFF stadione susikaus šeštadienį 16.00 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius