Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Man City“ žvaigždė E.Adebayoras atsidūrė karališkajame Madrido „Real“ klube

Madrido „Real“ futbolo klubas patvirtino iš „Manchester City“ komandos iki sezono pabaigos išsinuomojęs puolėją Emmanuelį Adebayorą. Į sutartį buvo įtrauktas punktas, kad žaidėjo kontraktą po sezono karališkasis Ispanijos klubas galės išpirkti. „Klubas patvirtina, kad iki sezono pabaigos išsinuomojo puolėją E.Adebayorą. Sudarytoje sutartyje yra punktas, pagal kurį futbolininką vasarą bus galima visiškai įsigyti“, – skelbiama madridiečių pranešime.
Adebayoras tapo karališkojo klubo nariu.
Adebayoras tapo karališkojo klubo nariu. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijos spauda rašo, kad E.Adebayorui „Real“ klubas mokės tik pusę jo atlyginimo, o kitą pusę padengs „Man City“ ekipa. Madrido klubas Togo pilietybę turintį futbolininką vasarą galės įsigyti už 15 milijonų eurų.

Nors E.Adebayoras šį sezoną žaidė UEFA Europos lygoje, jis galės padėti Ispanijos gigantams UEFA Čempionų lygos turnyre, mat „Real“ gali registruoti vieną sausį įsigytą žaidėją rungtyniauti Čempionų lygoje ir nėra svarbu, ar jis jau žaidė kitame Europos taurių turnyre.

Manoma, jog 26-erių futbolininkas „Real“ ekipoje debiutuos sekmadienį, kai svečiuose baltieji žais Ispanijos čempionato mačą su Pamplonos „Osasuna“.

Nuo 2009-ųjų „Man City“ žaidęs E.Adebayoras per 34 mačus pelnė 15 įvarčių. Geriausius karjeros metus puolėjas 2006–2009 m. praleido Londono „Arsenal“ ekipoje, kuriai per 104 mačus įmušė 46 įvarčius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius