Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krata Seppo Blatterio kabinete: konfiskuoti duomenys, susiję su 2018 ir 2022 metų čempionatais

Šveicarijos policija konfiskavo Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) kompiuterinius duomenis, susijusius su 2018 ir 2022 metų pasaulio pirmenybėmis, praneša BBC.
Seppas Blatteris
Seppas Blatteris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, kad pareigūnai buvo apsilankę FIFA būstinėje Ciuriche ir susirinko svarbiausius duomenis, kurie gali būti naudingi tolimesniam tyrimui. Skelbiama, kad reido metu buvo įsiveržta į FIFA prezidento Seppo Blatterio, generalinio sekretoriaus Jerome Valcke ir vyriausiojo finansininko Markuso Kattnerio kabinetus.

Priminsime, kad gegužės 27-ąją Ciuriche buvo suimti keli aukšto rango FIFA pareigūnai, o birželio 2-ąją apie savo pasitraukimą informavo penktai kadencijai išrinktas S.Blatteris.

Jau anksčiau buvo skelbta, kad FTB yra pradėjusi tyrimą dėl 2018 ir 2022 metų pasaulio čempionatų. Vis mažiau kyla abejonių, kad Rusijos ir Kataro futbolo funkcionieriai teises rengti pasaulio pirmenybes tiesiog nusipirko. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius