Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krenta kaip musės: žūtbūtiniame Čempionų lygos mače „Arsenal“ nepadės du lyderiai

Londono „Arsenal“ žaidėjai toliau krenta it musės. Didžiosios Britanijos spauda pirmadienio vakarą tiesiog plūdo žinutėmis, kad „kanonieriam“ žūtbūtinėje Čempionų lygos kovoje su Pirėjo „Olympiakos“ komanda negalės padėti du ekipos lyderiai Alexis Sanchezas ir ispanas Santi Cazorla.
Alexis Sanchezas
Alexis Sanchezas / „Scanpix“ nuotr.

Londono „Arsenal“ gerbėjai įsiutę. Praeitą savaitę apie A.Sanchezo negalavimus pranešęs Arsenas Wengeras vis tiek nusprendė pasitelkti 26-erių metų čilietį šeštadienio rungtynėse su „Norwich City“ futbolininkais.

Būtent toje dvikovoje puolėjas ir patyrė patemptos sausgyslės traumą. Manoma, kad futbolininkas „už borto“ liks mažiausiai tris savaites ir prie komandos draugų neprisijungs žūtbūtiniame Čempionų lygos mače su „Olympiakos“ dėl antrosios vietos F grupėje.

A.Sanchezo trauma – akivaizdi, todėl nenuostabu, jog šiuo metu A.Wengeras kur kas labiau nerimauja dėl S.Cazorlos sveikatos. Ispanijos rinktinės narys tų pačių rungtynių antrajame kėlinyje pradėjo šlubuoti, tačiau žaidė iki pat pabaigos.

„Nesu tikras, ar sužeidimas yra labai rimtas, nes jis žaidė toliau, – apie ispaną kalbėjo vyriausiasis „Arsenal“ strategas. – Labiausiai mane neramina tai, kad po dvikovos jo skausmas pradėjo didėti.“

VIDEO: Wenger: Sanchez injury, top 4 race and how Leicester can stay up

S.Cazorlai artimiausiu metu planuojama atlikti rentgeno tyrimą, po kurio ir paaiškės, kokio masto yra problema. 

Vis dėlto šie futbolininkai nėra vienintelės „kanonierių“ aukos. Rungtynėse su „Norwich City“ traumą patyrė ir Laurent'as Koscielny, tačiau dėl gynėjo sveikatos „Arsenal“ ekipa yra rami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius