Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kruojos“ trenerių štabą papildė ukrainietis

Pakruojo „Kruojos“ trenerių štabe – naujas veidas. Nuo šiol vyriausiajam ekipos treneriui Aidui Dambrauskui talkins ukrainietis Sergejus Vorobejus.
„Kruojos“ ir „Žalgirio“ dvikovos akimirka.
„Kruojos“ ir „Žalgirio“ dvikovos akimirka. / Alfredo Pliadžio nuotr.

Pakruojo ekipai prieš kurį laiką atsisveikinus su Albertu Klimavičiumi „Kruojos“ trenerių štabe buvo likęs vienas A.Dambrauskas. Nuo šiol treneris turės tvirtą užnugarį – prie komandos prisijungė futbolo specialistas iš Ukrainos S.Vorobejus.

S.Vorobejus futbolo pasaulyje – ne naujokas. Septynis sezonus jis praleido Ukrainos aukščiausios lygos „Krivbass“ ekipoje, kur buvo atsakingas už selekcinį darbą. Šiemet pirmą kartą „Kruojos“ trenerių štabo naujokas išmėgino jėgas užsienyje – kiek daugiau nei tris mėnesius jis buvo „Mažeikių“ fizinio pasirengimo treneris.

„Mano karjera – ne pati spalvingiausia. Daugiau nei septynis metus dirbau treneriu atsakingu už selekcinį darbą „Krivbass“ ekipoje Ukrainoje. Šiemet pirmą kartą nusprendžiau pakeisti gyvenimo kryptį ir atvykau į Lietuvą, kur darbavausi „Mažeikių“ klube“, – apie savo patirtį pasakojo treneris.

„Manau, jei tiek metų dirbi viename klube, net jei jame per tą laiką pasikeičia trys treneriai, tai šį tą pasako. Į Lietuvą atvykau, nes tai – lyg tam tikras naujas iššūkis, galimybė pasireikšti pačiam, perduoti savo patirtį kitiems ir kartu pačiam įgauti dar daugiau patirties. Buvo pakvietimas ir juo pasinaudojau. Prieš atvykdamas į Mažeikius nekovojau nei dėl pinigų, nei dėl idealių sąlygų – tiesiog norėjau dirbti. Man svarbiausia futbolas“, – tęsė S.Vorobejus.

Paklaustas apie savo futbolo filosofiją ir pirmąjį įspūdį Pakruojyje, treneris atsakė: „Kad ir kur dirbčiau, niekada negalvoju kiek dirbau. Mąstau tik apie tai, kaip dirbau. Į Lietuvą atvažiavau ne pinigų vaikytis, o pasisemti asmeninės patirties individualiame darbe. Pirmas įspūdis Pakruojyje? Mažas, tylus miestelis, kažkiek primenantis man Achtirką, kuriame rungtyniauja „Niftianik“ ekipa. Man svarbiausia, kad Pakruojyje matau žmones gyvenančius futbolu. Jie nori futbolo!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius