Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lazio“ su Mariumi Stankevičiumi namuose šventė lengvą pergalę

Pirmadienio vakarą Italijoje buvo užbaigtas 13-as „Serie A“ turas. Paskutiniame turo mače susitiko lietuvio Mariaus Stankevičiaus atstovaujamas Romos „Lazio“ ir „Novara“ klubas. Rungtynes rezultatu 3:0 laimėjo namuose žaidęs „Lazio“ klubas.
Visas rungtynes žaidė ir lietuvis Marius Stankevičius
Visas rungtynes žaidė ir lietuvis Marius Stankevičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Lazio“ ekipa, kurios startinėje sudėtyje buvo ir M.Stankevičius, jau nuo rungtynių pradžios turėjo iniciatyvą ir valdė žaidimą.

Pirmą realią progą pasižymėti „Lazio“ turėjo jau 14-ą minutę, tačiau tada Tommaso Rocchi pataikė tiesiai į vartininką.

Visgi jau 16-ą minutę Romos miesto klubas išsiveržė į priekį. Po Andersono Hernaneso pakelto kampinio įvartį galva iš arti pelnė Giuseppe Biava.

Jau po septynių minučių „Lazio“ įtvirtino savo pranašumą. Šį kartą Christianas Ledesma baudos smūgiu siuntė kamuolį į baudos aikštelę, o ten buvęs T.Rocchi galva nuginklavo vartų sargą Samirą Ujkanivą.

Po antro įvarčio „Lazio“ šiek tiek sumažino apsukas, tačiau taip pat neleido kažko ypatingo sukurti ir „Novara“ žaidėjams, taigi daugiau įvarčių pirmame kėlinyje nebuvo.

Antrajame kėlinyje „Lazio“ ir toliau dominavo. 53-ią minutę jie turėjo puikų šansą įmušti dar vieną įvartį, tačiau Miroslavas Klose, išbėgęs vienas prieš vartininką ir jį apsivaręs, nepataikė į vartus.

Visgi Romos miesto klubas sugebėjo įmušti trečią savo įvartį. 72-ą minutę T.Rocchi atliko puikų reidą, perdavė kamuolį krašte buvusiam Alvaro Gonzalezui, o šis pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, kurioje jau buvo minėtasis T.Rocchi, kuris iš arti ir pelnė antrą savo įvartį.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos, „Lazio“ ir toliau neatleido vadžių iš savo rankų. Po keitimo aikštėje pasirodęs Djibrilis Cisse taip pat turėjo progą įmušti įvartį, tačiau jo smūgis pataikė į virpstą.

„Novara“ į tai atsakė smūgiu į skersinį, tačiau tai buvo viskas šiose rungtynėse ir „Lazio“ šventė užtikrintą pergalę

„Lazio“ 3:0 „Novara“
16‘ [1:0] Giuseppe Biava
23‘ [2:0] Tommaso Rocchi
72‘ [3:0] Tommaso Rocchi
Marius Stankevičius („Lazio“) žaidė visas rungtynes


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius