Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lehmannas: raudonoji kortelė ir iš sirgaliaus atimti akiniai (video)

Jenso Lehmanno elgesys per Bundeslygos rungtynes su „Mainz“ gali visiškai sugadinti 40 metų „Stuttgart“ vartininkui karjerą. Likus trims minutėms iki mačo pabaigos jis gavo raudonąją kortelę, suteikė progą varžovams išlyginti rezultatą, o paskui įsivėlė į konfliktą su sirgaliumi.
J.Lehmannas kurį laiką nenorėjo sutikti su teisėjo sprendimu
J.Lehmannas kurį laiką nenorėjo sutikti su teisėjo sprendimu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Akiniai Vokietija
Reuters/Scanpix nuotr./J.Lehmmannas užmynė varžovui ant pėdos
J.Lehmmannas užmynė varžovui ant pėdos

Vokietijos futbolo klubo „Suttgart“ vartininkas Jensas Lehmannas tęsia savo skandalingą pasirodymą. Praėjusią savaitę jis pagarsėjo, kai per UEFA Čempionų lygos rungtynes su „Unirea“ už reklaminių skydų nusilengvino ir vengia mokėti skirtą 40 tūkst. eurų baudą.

Savaitalį vykusių rungtynių 87-ą minutę J.Lehmannas baudos aikštelėje užmynė varžovų puolėjui Aristide'ui Bance ant pėdos ir nežymiai stumtelėjo. Šis nepaprastai įtikinamai griuvo, teisėjas nedvejodamas buvusiam Vokietijos rinktinės vartininkui parodė raudonąją kortelę ir skyrė 11 metrų baudinį.

„Mainz“ žaidėjas Eugenas Polanskis nuo 11 metrų žymos neprašovė ir išlygino rezultatą (1:1), o iš aikštės pašalintas J.Lehmannas tapo atpirkimo ožiu. „Jis užlipo varžovui ant pėdos. Pirmiausia pakalbėsiu apie tai su Jensu. Jis puikiai žaidė ir gaila, kad taip viskas baigėsi“, – oficialiai Bundeslygos interneto svetainei kalbėjo komandos atstovas Horstas Heldtas.

Tuo tarpu J.Lehmanno „pasirodymas“ tuo nesibaigė. Po rungtynių persirengęs jis dar įsivėlė į konfliktą su sirgaliumi. Vos pasibaigus dvikovai žaidėjas nieko nekomentuodamas greitu žingsniu paliko stadioną ir susidūrė su nepatenkintu sirgaliumi. Iš šio vartininkas atėmė akinius ir grąžino tik primygtinai reikalaujant.

Paskui J.Lehmannas kurį laiką blaškėsi ieškodamas taksi, pakeliui nustūmė televizijos operatorių. Kai rado, nuvyko tiesiai į Frankfurto oro uostą, iš ten – lėktuvu į Miuncheną. Klubo komunikacijos direktorius Oliveris Schraftas teigė, kad komanda apie tai žinojo ir nieko neįprasto nėra, kad J.Lehmannas grįžo į Miuncheną ne su visa komanda.

„Dar neilgai ir mažai pažįstu Jensą. Kaip žaidėjas jis labai geras, kaip žmogaus Jenso beveik nepažįstu. Apie pastaruosius incidentus su juo būtinai pakalbėsiu“, – komentavo „Stuttgart“ treneris Christianas Grossas.

VIDEO: Jens Lehmann klaut einem Fan die Brille

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius