Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lenkijos futbolo sąjunga pasmerkė savo tautiečių išpuolius Kaune ir pažadėjo ryžtingą kovą su futbolo chuliganais

Lenkijos futbolo sąjungos pirmininkas Grzegorzas Lato pirmadienį kategoriškai pareiškė, jog bus negailestingai kovojama su stadionų chuliganais.
Lenkai Kaune
Lenkai Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sąjunga skaudžiai baus klubus, galimi net sprendimai Lenkijos pirmenybių rungtynes žaisti be žiūrovų, taip pat draus pardavinėti bilietus futbolo chuliganams Lenkijos rinktinės rungtynėse tiek šalyje, tiek išvykose, – sakoma Lenkijos futbolo sąjungos pareiškime.

„Neleisime, kad banditai statytų į pavojų kitų asmenų sveikatą ir gyvybę, diktuotų rungtynių stebėjimo sąlygas ir rengtų reguliarias muštynes prie stadionų. Ryžtingai kovosime su stadionų chuliganais. Reiškiame gilų susirūpinimą dėl įvykių Kaune ir tikimės, kad Lietuvos policija sugaus visus chuliganus.

 Pasekmės asmenims, kurie dalyvavo muštynėse, bus paskelbtos susipažinus su papildomais duomenimis, kuriuos pateiks lietuvių policininkai. Tačiau jau dabar žinoma, kad Lietuvoje sulaikyti futbolo chuliganai negalės stebėti Lenkijos futbolo rinktinės rungtynių“, – sakoma Lenkijos futbolo sąjungos pareiškime dėl penktadienio įvykių Kaune.

Per draugiškas Lietuvos ir Lenkijos futbolininkų rungtynes penktadienį buvo sulaikytos kelios dešimtys lenkų sirgalių, kurie siekė sukelti riaušes.

Lietuva rungtynes laimėjo rezultatu 2:0.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius