-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonelis Messi ir Argentina trokšta laimėti Pietų Amerikos futbolo čempionatą

Penktadienį Argentinoje startuoja didžiausias futbolo renginys pasaulyje šią vasarą – Pietų Amerikos futbolo čempionatas. Dvylika rinktinių sieks kautis iki liepos 24 dienos, kai Buenos Airėse paaiškės naujieji žemyno čempionai. Argentiniečiai neslepia, jų tikslas – tik pirmoji vieta.
Leonelis Messi pakeitė šukuoseną ir pozavo fotosesijoje, skirtoje artėjančioms pirmenybėms
Leonelis Messi pakeitė šukuoseną ir pozavo fotosesijoje, skirtoje artėjančioms pirmenybėms / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Be jokios abejonės, daugiausia žiniasklaidos dėmesio sulaukia šeimininkė Argentinos rinktinė ir jos lyderis, geriausias pasaulio futbolininkas Leonelis Messi. Sirgaliai viliasi, kad jų numylėtinis triumfo sezoną su „Barcelona“ pratęs ir vilkėdamas nacionalinės komandos marškinėlius.

Paskutinį kartą Argentinoje Pietų Amerikos futbolo čempionatas vyko prieš aštuoniolika metų. Nors argentiniečiai net 14 kartų kėlė į viršų nugalėtojo titulą, paskutinį kartą tai įvyko 1993-iaisiais.

„Dar niekada nejaučiau tokio Argentinos žmonių palaikymo ir meilės. Vienintelė vieta, kur anksčiau jaučiau tokį dėmesį buvo Barselona. Puikiai suprantu Argentinos gerbėjus ir jų nusivylimą, kad su šia rinktine nieko nelaimėjau.  Barselonoje laimėjau viską, tad noriu tokį pat džiaugsmą padovanoti Argentinos žmonėms“, – teigė L.Messi.

L.Messi rinktinėje sups kitos futbolo žvaigždės: Carlosas Tavezas („Manchester City“), Sergio Kunas Aguero (Madrido „Atletico“), Javieras Zanetti (Milano „Inter“). Iš 23 į rinktinę pakviestų futbolininkų, net 22 rungtyniauja užsienyje. 11 iš jų gynė Argentinos garbę pasaulio futbolo čempionate Pietų Afrikoje, kur Argentina pasitraukė po ketvirtfinalio.

L.Messi prisipažįsta, kad laimėti Pietų Amerikos čempionatą yra jo svajonė.

„Mano didžiausia svajonė – triumfuoti čia. Mes puikiai suvokiame, ką tai reikštų Argentinai. Surinkome nuostabią komandą. Nors anksčiau trūkdavo kažkokių detalių, šįkart puikiai pasirengėme varžyboms“, – įsitikinęs L.Messi.

Šeimininkai pateko į A grupę, kurioje taip pat žais Bolivija, Kolumbija ir Kosta Rika. Pirmose rungtynėse Argentina susitiks su Bolivija.

A grupė:

Argentina
Kolumbija
Kosta Rika
Bolivija

B grupė:

Brazilija
Paragvajus
Ekvadoras
Venesuela

C grupė:

Urugvajus
Čilė
Peru
Meksika
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius