Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuva gegužę prisijungs prie Europos futbolo karštinės

Gegužę visą Europą apims futbolo karštinė – „UEFA Grassroots day“ skirta visiems mėgstantiems ir žaidžiantiems futbolą. Lietuvos futbolo federacija jungiasi prie Europos ir kviečia kartu švęsti Futbolą.
Vaikų futbolas
Vaikų futbolas / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.
Temos: 2 UEFA Futbolas

Projekto „UEFA Grassroots Day. Švęskime futbolą!” dalyviai turės galimybę prisijungti prie didžiosios Europos futbolo savaitės – kuomet vyks UEFA Čempionų lygos bei UEFA Moterų Čempionų lygos finalai – ir laimėti vertingų prizų. 

„Projekto dalimi gali tapti bet kokios formos renginys. Vienintelė sąlyga, kad jis būtų susijęs su futbolu. Tai gali būti piešinių ar dainų konkursai futbolo tema; žongliravimo rekordo siekimas; diskusijos apie futbolą; sulėktuvės (flashmob‘ai) su futbolo kamuoliu ar rinktinės atributika, o gal net povandeninis ar dangaus futbolas. Renginio temą riboja tik jūsų fantazija“, – sakė LFF masinio futbolo projektų koordinatorius Vaidotas Rastenis.

Jo teigimu, svarbiausia – masiškumas, originalumas, kokybė ir pagarba vieni kitiems ir renginio vykdymas vadovaujantis „Garbingo žaidimo“ (Fair play) dvasia.

Lietuvoje „UEFA Grassroots Day. Švęskime futbolą!” renginiai vyks net dvi savaites – nuo gegužės 14-osios iki birželio 1-osios.  Registracija vyksta interneto svetainėje www.svis.lt

Projekto „UEFA Grassroots day. Švęskime futbolą“ dalyviai varžysis dėl masiškiausio, originaliausio renginio vardo, įspūdingiausios nuotraukos ar šauniausio piešinio prizų, rinks Mis / Misis ar Misteris futbolas titulo laimėtoją. Specialūs LFF prizai laukia visų organizatorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius