Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stankevičius išrinktas į simbolinę UEFA Čempionų lygos vienuolikę

Pirmosiose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse tarp Deivido Šembero Maskvos CSKA (Rusija) ir Mariaus Stankevičiaus „Sevilla“ (Ispanija) vienuolikių aikštelėje geriau sekėsi pastarajam.
M.Stankevičius žaidė visą mačą, tačiau nepasižymėjo
Įspūdingą M.Stankevičiaus (dešinėje) baudos smūgį CSKA vartininkas atrėmė tik didžiulių pastangų dėka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dvikova baigėsi taikiai – 1:1, bet šiuo rezultatu be jokios abejonės labiau patenkinti liko „Sevilla“ futbolininkai. Jiems pavyko įmušti įvartį svečiuose – tai 25 minutę padarė Alvaro Negredo, todėl atsakomosiose varžybose kovo 16-ąją namuose duris į kitą etapą „Sevilla“ atvertų net ir lygiosios 0:0. Rezultatą šeimininkams 66 min. gražiu smūgiu išlygino Markas Gonzalezas.

Iš visas rungtynes žaidusių lietuvių aikštelėje ryškiau taip pat spindėjo „Sevilla“ atstovaujantis M.Stankevičius. Dvejus metus iš eilės geriausias Lietuvos futbolininkas netgi buvo išrinktas į Eurosport sudarytą simbolinę Čempionų lygos aštuntfinalių pirmojo rato vienuolikę.

„Pavyzdinė gynyba visą susitikimą. Lietuviui taip pat nepasisekė, jog jo puikų baudos smūgį vargais negalais atrėmė varžovų vartininkas“, - rašė vieno didžiausių Europos sporto portalo apžvalgininkai, lietuvio pavardę įrašę greta tokių žvaigždžių kaip Wayne'as Rooney („Manchester United“, Anglija) ar Ronaldinho („AC Milan“, Italija).

Prasčiau dvikova susiklostė D.Šemberui. Priešingai nei pagyrų po mačo klausęsis M.Stankevičius, CSKA atstovaujantis lietuvis turėjo nuryti ir kritikos piliulę.

„Aikštelėje buvo tarsi nepastebimas ir kartais persistengdavo bandydamas atimti kamuolį iš varžovų“, - rašė Goal ekspertai, dešimtbalėje sistemoje D.Šembero žaidimą įvertinę penketu.
Pats futbolininkas po mačo vykusioje spaudos konferencijoje taip pat nebuvo patenkintas nei savo, nei komandos žaidimu.

„Esame nusivylę rezultatu. Tikėjomės pergalės, todėl apmaudu, kad sužaidėme tik lygiosiomis. Aišku, dar turime galimybių atsigriebti atsakomosiose varžybose, tačiau tam turėsime mušti bent vieną įvartį svečiuose“, - dėstė D.Šemberas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius