Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje apsilankę anglų žurnalistai išjuokė LFF stadioną

Anglijos „Premier“ lygos žvaigždėms teks pratintis prie Sekmadienio lygos standartų. Tokią žinią savo žiūrovams trumpame reportaže iš Vilniaus pasiuntė britų „Sky Sports“ televizija.
Anglijos žurnalistai LFF stadione
Anglijos žurnalistai LFF stadione

Žurnalistas Nickas Collinsas apsilankė LFF stadione, kuriame pirmadienį vyks 2016-ųjų metų Europos čempionato atrankos dvikova tarp Lietuvos ir Anglijos rinktinių.

Šmirinėdamas po stadiono drabužinę, britas lygina LFF stadiono infrastruktūrą su garsiuoju „Wembley“.

Reportažą galite pažiūrėti čia.

Reportaže rodomos metalinės spintelės, suoliukai, aptriušęs stalas, dušai bei taktinėms schemoms skirta lenta. Įdomu, kad ji yra techninio rėmėjo, kuris Lietuvos rinktinės neremia jau keletą metų.

N.Collinso teigimu, tokiomis sąlygomis Didžiosios Britanijos futbolininkai žaidė prieš keletą dešimtmečių, o išvystas vaizdas primena Sekmadienio lygos kasdienybę.

„Masažavimo stalas primena 1960-uosus, suolai kieti, o duše, tikėkimės, po rungtynių bus karšto vandens, nes temperatūra čia gali nukristi iki minus 1-2 laipsnių“, – vaizdingai kalba svečias.

Ne ką geresnis vaizdas atsivėrė ir žengus į aikštę. Žurnalistui pasirodė nepatogios plastikinės kėdės, ant kurių pirmadienį teks sėdėti Roy'ui Hodgsonui ir jo kariaunai. „Bus sunku sėdėti tokiu oru ant nešildomų kėdžių“, – įsitikinęs britas.

Galiausiai čiupęs kamuolį, N.Collinsas išmėgino specialiai prieš šias rungtynes patiestą naująją LFF stadiono dirbtinę dangą.

Ne ką mažiau šaipomasi ir socialiniuose tinkluose. Tas pats „Sky Sports“ savo paskyroje išplatino nuotrauką su rungtynių išvakarėse stadione plušančiais gaisrininkais. Britai stebisi, kad stadione nėra vejos laistymo sistemos.

Gaisrininkai LFF stadione rungtynių išvakarėse
Gaisrininkai LFF stadione rungtynių išvakarėse

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius