Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo rinktinė reitinge smunka

Trečiadienį penktą kartą šiemet paskelbtame Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) pasaulio rinktinių reitinge Lietuvos ekipa per mėnesį prarado dar dvi pozicijas ir iš 57-os vietos nukrito į 59-ąją.
Rungtynių akimirka
Lietuviai pastarąsias dvi atrankos į pasaulio čempionatą rungtynes pralaimėjo Prancūzijos rinktinei. / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

Lietuvos futbolo rinktinė per mėnesį prarado 5 įskaitinius taškus ir dabar jų turi 550. Lietuvos futbolo rinktinę lenkia trys varžovės iš 2010 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos septintosios atrankos grupės: dešimtoje vietoje esanti pasaulio vicečempionė Prancūzija (1074 tšk.), 23-ią poziciją užimanti atrankos grupės lyderė Serbija (819 tšk.) ir nesėkmingai šiame atrankos cikle žaidžianti Rumunija (792), kuri lieka 28-oje vietoje.

Žemiau nei lietuviai rikiuojasi tik į 79-ą vietą iš 78-osios nukritusi Austrijos (446 tšk.) rinktinė bei į 166-ą poziciją iš 166-osios pakilusi Farerų salų (96 tšk.) vienuolikė.

Latvijos (541 tšk.) futbolo rinktinė, kaip ir prieš mėnesį, liko 61-a, o Estija (298 tšk.) iš 115-os pozicijos pakilo į 113-ąją.

FIFA reitingo lyderė tebėra Europos čempionė Ispanijos (1729 tšk.) rinktinė, įtikinamai lenkianti antrą poziciją išsaugojusią Europos vicečempionę Vokietiją (1362 tšk.) bei trečią vietą užimančią Olandiją (1360 taškų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius