Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo vargas: „Dainavos“ futbolininkas viešai demaskavo klubo skleidžiamą melą

Lietuvos futbolo A lygos sezonui artėjant į pabaigą trūksta kai kurių futbolininkų kantrybė. Čempionato dugne visą sezoną praleidusi Alytaus „Dainava“ žaidėjams nemokamus atlyginimus maskuoja melu. Tokios situacijos neapsikentęs viešai socialiniame tinkle prabilo komandos puolėjas Kęstutis Balčiūnas.
Lietuvos futbolo A lyga: „Žalgiris“ – „Dainava“
Lietuvos futbolo A lyga: „Žalgiris“ – „Dainava“ / Karolinos Pansevič nuotr.

Penktadienį Alytaus klubas sužais rungtynes su Gargždų „Bangos“ ekipa. Prieš šias rungtynes kubas išplatino pranešimą, kuriame aprašė žaidėjus, kurie negalės padėti komandai.

Alytaus strategas ir jo komanda prieš „Bangą“ turės verstis be du kartus gargždiškius jau skriaudusio puolėjo, dar dviems susitikimams diskvalifikuoto Kęstučio Balčiūno. Po diskvalifikacijos grįžta puolėjas Renaldas Stankevičius, tačiau „Dainavai“ negalės padėti puolėjas Marco Pietro Pintus, gynėjas Fabio Faragalli ir saugas Luigi Mariani.

Kokios dar šeimyninės problemos?Algų pusę metų nemoka, užsieniečiai neturi už ką pavalgyti

„Prie šių netekčių pridėjus sezoną dėl traumos turėjusį baigti gynėją Nerijų Kavaliauską, dėl šeiminių aplinkybių iš Alytaus išvykusį saugą Kevin Liguori ir kitus „Dainavos“ praradimus, dzūkų padėtis, rodos, ne ką geresnė, nei kaskart retėjančios „Bangos“, – būtent šis komentaras nepatiko futbolininkui K.Balčiūnui.

Socialiniame tinkle „Facebook“ jis atskleidė, kad klubas atvirai meluoja mat Kevinas Liguori komandą paliko ne dėl šeiminių aplinkybių, bet nemokamo atlyginimo: „Kokios dar šeimyninės problemos, algų pusę metų nemoka, užsieniečiai neturi už ką pavalgyti, o tu čia trini kažkokias nesąmones!!! Šlykštu net skaityti!!!“

Futbolininkas ir toliau piktinosi negarbingu klubo požiūriu į užsieniečius: „Naktį po varžybų išveja kaip šunis į gatvę, nes kažkas nesumoka net už nuomą.... Eina nuomuojasi iš savo pinigėlių stogą virš galvos, kad gatvėje nereiktų miegoti!!!“

facebook nuotr./Komentarai
facebook nuotr./Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius