Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vartininkas Giedrius Arlauskis: „Kuo stipresnis varžovas, tuo įdomiau žaisti“

Pergalingai Europos čempionato atrankoje startavusiai Lietuvos futbolo rinktinei sekmadienį prireiks dar kartą kilstelti kartelę. „Slovėnijos komanda techniškesnė nei Estijos, jų individualus meistriškumas aukštesnis“, – dvikovos išvakarėse sakė treneris Igoris Pankratjevas.
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis / V. Knyzelio/LFF.lt nuotr.

Lietuviai stos į kovą turėdama trimis taškais daugiau nei varžovai, tačiau daugiau garsių pavardžių savo gretose turintys svečiai tikino į Vilnių atvykę pasiimti pergalės.

Lietuvos rinktinės stratego Igorio Pankratjevo teigimu, svarbiausia per pastarąsias dvi dienas buvo atgauti kiek įmanoma daugiau jėgų. „Žaidėjai supranta rungtynių svarbą, jų motyvuoti nereiks. Mums kiekviena dvikova ypatingai svarbi“, – kalbėjo treneris.
 
Paprašytas palyginti buvusius ir esamus varžovus, I.Pankratjevas išskyrė varžovų individualų pasirengimą: „Slovėnijos komandoje yra daugiau invididualiai stiprių futbolininkų, jie žaidžia pajėgiuose Vokietijos, Italijos klubuose. Tai komanda, kuri gerai moka ir apsiginti, ir užpulti. Slovėnai yra techniškesni už estus, daugiau improvizuoja, žaidžia trumpais perdavimais.“

Pasak vartininko Giedriaus Arlauskio, rungtynės su slovėnais bus geras jėgų pasitikrinimas. „Slovėnijos komanda tikrai galinga. Rungtynės su tokiu varžovu mums bus galimybė išbandyti savo jėgas, neprireiks papildomos motyvacijos. Kuo stipresnis varžovas, tuo įdomiau žaisti pačiam“, – sakė G. Arlauskis.

„Laukia stiprus varžovas, jo gretose daug pajėgių futbolininkų, tą jie įrodė iškovodami pergalę prieš Šveicariją. Bandysime parodyti savo sugebėjimus, sužaisti kaip komanda ir, tikiuosi, rezultatas bus teigiamas“, – kalbėjo saugas Fiodoras Černychas.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius