Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos salės futbolo rinktinė Baltijos taurės varžybose pranoko Estiją

Lietuvos salės futbolo nacionalinė rinktinė Baltijos taurės turnyrą pradėjo pergale. Antradienio vakare mūsų futbolininkai Rygoje rezultatu 4:1 pranoko Estijos rinktinę, praneša Lietuvos futbolo federacija (LFF).
Lietuvos salės futbolo rinktinė.
Lietuvos salės futbolo rinktinė. / V.Sopirins/LFF.lv nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Lietuviai nuo rungtynių pradžios turėjo iniciatyvą ir 10 minutę po Vladimiro Zadneprovskio pelnyto įvarčio įsiveržė į priekį. Vėliau Lietuvos rinktinė rezultatą padvigubino, o įvartį 14 min. pelnė Tomas Nemanis. Pirmojo kėlinio gale estams pavyko sušvelninti rezultatą. Antrajame kėlinyje lietuviai ir toliau išlaikė iniciatyvą savo rankose, o rezultatą 25 ir 27 minutėmis padidino Jurijaus Jeremejevo ir Arūno Šteino pelnyti įvarčiai. Lietuvos rinktinė šventė pergalę rezultatu 4:1.

„Manau, jog pelnytai laimėjome šias rungtynes, nes visą laiką turėjome iniciatyvą savo rankose. Gaila tik dėl to, kad praleidome įvartį. Bet vaikinai sugebėjo gerai kautis atsižvelgiant į tai, jog prieš tai turėjo ilgą kelionę iš Vilniaus į Rygą“, – LFF.lt sakė rinktinės vyriausiasis treneris Daivydas Kalpokas.

Pailsėti Lietuvos ekipai laiko liko nedaug – jau trečiadienį laukia lemiama dvikova su turnyro šeimininke Latvijos komanda, kuri pirmąsias savo rungtynes su estais laimėjo rezultatu 6:1.

„Prieš susitikimą žaidėjams nesakėme, kad estus reikia įveikti didesniu įvarčių skirtumu. Tiesiog reikia patiems stengtis nugalėti Latvijos rinktinę. Aišku, tai padaryti bus nelengva. Šeimininkai šiandien turėjo laisvą dieną, o mes būsime priversti žaisti antrą dieną iš eilės. Bet tikiu, kad mūsų rinktinės masažuotojas padės vyrams atsigauti“, – kalbėjo D.Kalpokas.

Lietuvos ir Latvijos salės futbolo rinktinės trečiadienį nuo 17 val. žais Rygos olimpiniame sporto centre.

Rungtynių statistika

Estija – Lietuva 1:4 (1:2)
Rygos Olimpinis sporto centras
Teisėjai – Kiazo Leladze ir Aleksandrs Golubevs (Latvija)
Įvarčiai: 10 min. Vladimiras Zadneprovskis (0:1), 14 min. Tomas Nemanis (0:2), 17 min. Ragnaras Rumpas (1:2), 25 min. Jurijus Jeremejevas (1:3), 27 min. Arūnas Šteinas (1:4)
Įspėtas: 31 min. Mark Švets (Estija)

Lietuva: Egidijus Liubauskas, Arūnas Šteinas, Tomas Nemanis, Marius Bezykornovas, Justas Gulbinas. Atsarginiai: Vitalij Baj, Vladimiras Zadneprovskij, Valentin Baranovskij, Pavelas Smolkovas, Jurij Jeremejev, Jaunius Juozaitis, Audrius Juozaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius