Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos salės futbolo rinktinė penktadienį Baltijos taurėje rungtyniaus su Estija

Kėdainių arenoje treniruotėse susirinkusi Lietuvos Futsal (salės futbolo) rinktinė šlifavo derinius, kuriuos gruodžio 5 d. sieks paversti įvarčiais. Pirmoje salės futbolo Baltijos taurės dvikovoje Kęstučio Rudžionio treniruojami lietuviai rungtyniaus su estais.
Lietuvos salės futbolo rinktinė
Lietuvos salės futbolo rinktinė / LFF.lt nuotr.
Temos: 1 Kėdainiai

Prieš artėjančią dvikovą rinktinę Kėdainių savivaldybėje priemė rajono meras Rimantas Diliūnas. Jis linkėjo sėkmingo pasirodymo ir gerų įspūdžių.

„Nustebino komandos žaidėjų jaunas amžius. Tačiau matosi, kad vaikinai žino, ko nori ir jų veiduose matosi didelis ryžtas. Manau, kad turnyras bus įdomus“, – teigė R. Diliūnas.

VIDEO: Didžiausia lietuvių jėga – jaunystės ir patirties lydinys

Tiek Lietuvos, tiek Estijos žaidėjai džiaugėsi erdvia Kėdainių arena. „Parketas ir pati arena mane labai nustebino, išties gera. Gerai, kad tribūnos yra arti aikštelės, jausiu gerbėjus. Malonu sugrįžti namo, į Lietuvą. Čia savi žmonės, savi gerbėjai“, – Futbolo.tv sakė rinktinės vartininkas Mindaugas Labuckas, kuris yra vienintelis rinktinės legionierius ir į Lietuvą atvyko iš Anglijos.

„Jaunystės ir patirties lydinys“ – taip charakterizuojama K.Rudžionio suburta rinktinė. Įžvalgomis apie atjaunėjusią Lietuvos komandą pasidalino kapitonas Marius Bezykornovas: „Yra pasikeitimų, naujų žaidėjų rinktinėje. Aišku, jiems sunku bus perprasti visus trenerio sumanymus. Svarbiausia, kad jie žino salės futbolo abėcėlę, tad nesunkiai supras užduotis ir įvykdys rungtynėse“.

VIDEO: Šalies salės futbolo rinktinę į svečius pasikvietė Kėdainių meras

„Jūs turite puikią areną, mes Estijoje turime tokias dvi, bet jose žaidžiamas tik krepšinis, bet ne salės futbolas. Nežinau, kiek rytoj bus žiūrovų, bet jei jų atvyks, bus tikrai gera atmosfera“ – teigė nuo kovo Estijos rinktinę treniruojantis Dmitrijus Skiperskis.

Treneriui paantrino estų kapitonas Madis Rajando: „Tai didžiausia arena, kurioje man teko žaisti. Malonu būti joje. Žaisime dvi rungtynes ir, manau, mums tai bus gera patirtis“.

VIDEO: Estai sieks kontratakuoti

Rungtynės su Estija bus išbandymas visai komandai, kadangi varžovų žaidimas sunkiai prognozuojamas. „Manyčiau, kad latviai yra turnyro favoritai, bet mes nepasiduosime ir nenuleisime rankų, tikėkimės, kad laimėsime“, – teigė M. Bezykornovas.

Dvikova prieš estus modernioje Kėdainių arenoje prasidės penktadienį 19 valandą. Sekmadienį, 14 val. Lietuvos rinktinė susitiks su Latvija. Bilietus į rungtynes galima įsigyti „Bilietai.lt“. Visas turnyro dvikovas tiesiogiai transliuos Futbolo.TV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius