-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Londone – Robino van Persie sugrįžimas į „Emirates“ stadioną

Vienas geriausių pasaulio puolėjų Robinas van Persie sugrįžta į Londono „Emirates“ stadioną. Tačiau olandas vilkės ne Londono „Arsenal“ klubo, kurio garbę gynė aštuonerius metus, o „Manchester United“ aprangą. Kaip sutiks buvusį savo numylėtinį „Arsenal“ sirgaliai?
Robinas van Persie
Robinas van Persie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tai paaiškės sekmadienio vakarą, kai šios komandos žais „Premier“ lygos rungtynes. Tiesioginė transliacija per „Viasat Sport Baltic“ (VSB) – nuo 17.55 val. 

R. van Persie su „Manchester United“ jau užsitikrino Anglijos čempiono titulą, bet Londone vis tiek sieks pergalės. Pastaruoju metu puikiai rungtyniaujantys „Arsenal“ futbolininkai per šešis mačus iškovojo penkias pergales, vienąkart sužaidė lygiosiomis. 

Londono ekipa pakilo į trečiąją vietą. „Kanonieriai“ šį sezoną dar turi šansą būti antri, bet gali likti ir penkti ar net šešti, todėl dvikova su „United“ jiems bus be galo svarbi. Pirmąjį šių klubų mūšį Mančesteryje 2:1 laimėjo „Raudonieji velniai“.

Šį savaitgalį ir pirmadienį VSB parodys dar trejas „Premier“ lygos rungtynes. Balandžio 27 d. 19.25 val. – tiesioginė transliacija iš Niukaslo, kur vietos „United“ komanda, kuri dar nėra rami dėl vietos kitą sezoną elitiniame divizione, priims „Liverpool“. Pastaroji ekipa siekia aplenkti amžinus priešus Liverpulio „Everton“ futbolininkus, išstumti juos iš šeštosios vietos. 

28 d. 15.25 val. – bekompromisė autsaiderių „Reading“ ir „Queens Park Rangers“ akistata. Šie klubai dar išsaugo teorines viltis likti „Premier“ lygoje. Abiem klubams žūtbūt reikalinga pergalė.

29 d. 21.55 val. – Birmingamo „Aston Villa“ ir „Sunderland“ dvikova. Šios ekipos yra pavojingoje zonoje ir gali kristi į žemesnę lygą. Todėl ir šis mačas turėtų būti itin atkaklus ir intriguojantis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius