Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono „Arsenal“ klubo saugas praleis UEFA Čempionų lygos mačą su „Barcelona“

Londono „Arsenal“ klubo saugas Samiras Nasri patyrė pakinklinės sausgyslės traumą ir todėl negalės žaisti apie tris savaites. Vadinasi, jis, ko gero, praleis UEFA Čempionų lygos pirmąjį aštuntfinalio mačą su „Barcelona“.
S.Nasri nežais tris savaites
S.Nasri nežais tris savaites. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Futbolininkas sužalojimą patyrė sekmadienį per FA taurės ketvirtojo etapo rungtynes su „Huddersfield“ ekipa. Mačą po sunkios kovos rezultatu 2:1 laimėjo „GunnersÅ.

Prancūzijos nacionalinės rinktinės narys dėl jaučiamų skausmų mačo tęsti negalėjo nuo 33-ios minutės. Jį aikštelėje pakeitė komandos draugas iš Čekijos Tomasas Rosicky.

Dėl šios traumos geriausiu 2010-ųjų Prancūzijos futbolininku išrinktas Nasri tikrai praleis Anglijos „Premier“ lygos mačus prieš Liverpulio „Everton“, „Newcastle“ bei „Wolves“. Kaip jau minėjome, vargu ar jis galės išbėgti į aikštę ir vasario 16-ąją per Čempionų lygos rungtynes su „Barcelona“.

„Arsenal“ strategas Arsene'as Wengeras tikisi, kad Nasri pasveiks iki rungtynių su Londono „Tottenham“. Jo nuomone, žaidėjas galės visa jėga žaisti atsakomosiose Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius