Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono „Chelsea“ treneris negaili pagyrų Fernando Torresui

Londono „Chelsea” klubo strategas Andre Villas-Boasas giria komandos puolėją Fernando Torresą, kuris UEFA Čempionų lygos rungtynėse prieš Genko „Racing” pelnė du įvarčius.
Fernando Torresas
Fernando Torresas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 UEFA

Priminsime, kad vakar „Chelsea” ekipa namuose svečius iš Genko miesto sutriuškino rezultatu 5-0. Du įvarčius nugalėtojams pelnė F.Torresas, o po kartą pasižymėjo Raulis Meirelesas, Branislavas Ivanovičius ir Salomonas Kalou.

„Torresas norėjo žaisti ir aš jam suteikiau tokią galimybę. Jo forma vis gerėja. Manau, jog prie to prisidėjo prieš tai vykusi rinktinių pertrauka, nes po sugrįžimo iš Ispanijos žaidėjas ėmė kiek labiau pasitikėti savimi”, – sakė A.Villas-Boasas.

„Ši pergalė yra svarbi ne tik Torresui, mat jis pelnė du įvarčius, bet ir visai mūsų komandai. Mes laikėmės savo plano po tiesiog puikaus pirmojo kėlinio ir viskas pavyko gan gerai”.

„Grupėje esame pirmi. Mūsų tikslas grupių etape – iškovoti bent dešimt taškų. Manau, jog galime pasiekti kur kas geresnį rezultatą”, – užbaigė „mėlynųjų” strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius