Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Luca Toni keliasi į „Roma“

Italų futbolo klubas „Roma“ patvirtino, kad sukirto rankomis su Italijos rinktinės ir vokiečių Miuncheno „Bayern“ puolėju Luca Toni. Anot „Gazzetta dello Sport“, liko tik suderinti detales.
L.Toni nori kuo greičiau palikti „Bayern“
L.Toni nori kuo greičiau palikti „Bayern“. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

32 metų L.Toni „Bayern“ klubas perleidžia Italų klubui be išpirkimo sumos, todėl didesnių problemų žaidėjui grįžti žaisti į tėvynę nebėra. Kiek anksčiau italų puolėjas teigė, kad nori vilkėti „Roma“ marškinėlius ir padarys viską, kad pereitų į šį klubą.

Rungtyniauti Miuncheno ekipoje L.Toni neturėjo nei noro, nei galimybių. Bundeslygoje šį sezoną jis pasirodė vos keturis kartus ir nepelnė nė vieno įvarčio. Didžiausia išsiskyrimo su vokiečiais priežastis – komandos treneris Louisas va Gaalas. Su juo L.Toni nesugebėjo rasti bendros kalbos, todėl nuspręsti nutraukti jo kontraktą, kuris turėjo galioti iki 2011 metų.

Italijos rinktinės puolėjas dėl komandos pakeitimo atsisakė nemažos sumelės. Jeigu būtų likęs „Bayerns“ klube iki sutarties pabaigos, jam būtų išmokėta 9 mln. eurų. Tuo tarpu „Roma“ komandoje jis uždirbs tik 3,6 mln. eurų.

Kita komandos pakeitimo priežastis – L.Toni turi žaisti, kad neprarastų vietos Italijos rinktinėje, kuri kitais metais žais pasaulio čempionate Pietų Afrikos Respublikoje. „Roma“ komandoje puolėjas turėtų tvirtą vietą starto vienuolikėje.

Savo interneto puslapyje „Roma“ puolėjas Francesco Totti džiaugiasi tokiu pastiprinimu: „Jis pasaulio čempionas, kurio mums reikia. Klubas mums sausį įteiks puikią dovaną.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius