-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Luisas Suarezas vėl rodo viską, ką moka – pelnė du įvarčius ir dukart bjauriai suvaidino

Dėl dešimties rungtynių diskvalifikacijos už įkandimą Branislavui Ivanovičiui „Premier“ lygoje negalintis rungtyniauti „Liverpool“ puolėjas Luisas Suarezas rinktinių varžybose parodė, ką moka geriausiai – ir iš geros, ir iš blogos pusės.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

26 metų puolėjas atvedė Urugvajaus rinktinę į pergalę 2014 metų Pasaulio futbolo čempionato Pietų Amerikos zonos atrankos rungtynėse su Peru – 2:1.

Puolėjas ne tik pelnė du įvarčius, tačiau ir dukart pasižymėjo iš blogosios pusės – simuliavo pražangas, kurios brangiai kainavo Peru rinktinei.

Pirmojo kėlinio pabaigoje į baudos aikštelę įsiveržę L.Suarezas uždirbo 11 metrų baudinį, kurį netrukus pats ir realizavo. Vis dėlto pakartojime matyti, kad urugvajiečio koją varžovas tik vos palietė ir baudinys tikrai nėra šimtaprocentis.

VIDEO: Peru ir Urugvajau mačo apžvalga.

Vos po dviejų minučių aikštės viduryje L.Suarezą pargriovė Yotunas, o urugvajietis krito lyg pašautas ir dėka puikios vaidybos uždirbo priešininkui raudoną kortelę.

Antrajame kėlinyje kiekybinę persvarą turėjusi Urugvajaus rinktinė įmušė antrąkart ir iškovojo pergalę – vėl pasižymėjo L.Suarezas. 84-ąją minutę Jeffersono Farfano įmuštas įvartis jau nieko nebepakeitė.

„Padarysiu viską, ką galiu, kad šis teisėjas negalėtų dalyvauti pasaulio pirmenybėse. Nebijau pasakyti – tai buvo šimtu procentų klaidingi sprendimai. Taip, Yotunas pasielgė negerai, tačiau futbolo aikštėje būna ir stipresnių susidūrimų, kurie lieka nepastebėti“, – nepasitenkinimą mačo teisėju Patricio Loustau reiškė Peru rinktinės treneris Sergio Markarianas.

VIDEO: Yotuno pražanga prieš Luisą Suarezą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius