Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lukas Spalvis vėl muša įvarčius Danijos futbolo taurės turnyro rungtynėse

Lukas Spalvis vėl įmušė įvartį, o jo Olborgo „Aalborg“ klubas po penkerių metų pertraukos vėl žais Danijos futbolo taurės turnyro finale.
Lukas Spalvis
Lukas Spalvis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Trečiadienį atsakomosiose pusfinalio rungtynėse „Aalborg“ futbolininkai namuose 2:1 (2:0) antrąsyk nugalėjo antroje pagal pajėgumą šalies lygoje žaidžiančią „Horsens“ ekipą.

Iki 59 minutės žaidęs 19-metis puolėjas iš Lietuvos pasižymėjo pirmojo kėlinio pabaigoje (45+1) ir padidino šeimininkų persvarą iki 2:0. Beje, tai jau septintas L.Spalvio įvartis per pastarąsias penkerias Danijos futbolo čempionato ir taurės turnyro rungtynes.

Pirmąjį įvartį šeimininkams atsakomajame susitikime pelnė Kaspetas Kuskas (28 min.), o svečių gretose įvarčiu pasižymėjo Andre Bjerregaardas (82 min.).

Pirmąsias rungtynes svečiuose Olborgo vienuolikė laimėjo 3:1 (1:0).

„Aalborg“ klubo varžovas finale paaiškės ketvirtadienį po kitų atsakomųjų pusfinalio rungtynių, kuriose „FC Nordsjaelland“ ekipa savo aikštėje bandys atsirevanšuoti „Kobenhavn“ vienuolikei už nesėkmę svečiuose rezultatu 0:1.

Vienuoliktą kartą į Danijos futbolo taurės turnyro finalą patekę Olborgo „Aalborg BK“ futbolininkai paskutinį sykį lemiamą dvikovą žaidė 2009 metais, o taurę laimėjo vos du kartus – 1966 ir 1970 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius