Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mainai: F.Torresas sugrįžta į Madrido „Atletico“, A.Cerci keliasi į „Milan“

„Milan“ futbolo klubas pranešė apie sėkmingai prie pabaigos artėjančias derybas dėl Fernando Torreso ir Alessio Cerci mainų nuomos pagrindais.
Fernando Torresas
Fernando Torresas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Madų sostinės klubo svetainėje rašoma: „Kol kas nėra oficialių žinių, tačiau esame ties finišo linija. Mums liko vos keli milimetrai“

Praėjusią vasarą „rossoneri“ pasirašė dviejų metų nuomos sutartį su Londono „Chelsea“ klubu, pagal kurią F. Torresas persikelė į madų sostinę. Tuo tarpu Madrido „Atletico“ už neskelbiamą sumą įsigijo 2013-2014 metų sezone „Torino“ ekipoje sužibėjusį A. Cerci.

Abiems futbolininkams sunkiai sekėsi adaptuotis Italijos ir Ispanijos čempionatuose. F. Torresas per 10 mačų „Serie A“ pirmenybėse pasižymėjo tik kartą, o A. Cerci už „matracus“ sužaidė vos 153 minutes.

Pagal sutartį, abu klubai įsipareigos ir toliau mokėti savo žaidėjų algas. Pasibaigus sezonui „Milan“ galės atsisakyti A. Cerci paslaugų arba privalės tartis dėl išpirkos sumos.

Tuo  tarpu F. Torresas yra „Atletico“ klubo jaunimo akademijos auklėtinis ir ilgametis žaidėjas. Ispanas per šešis Madride praleistus sezonus „matracų“ garbę gynė 214 kartų bei pelnė 82 įvarčius. 2007-ųjų vasarą puolėjas už 25 milijonus eurų persikelė į „Liverpool“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius