Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ treneris Davidas Moyesas netrukus liks be darbo?

Škotas Davidas Moyesas dar pirmadienį vakare arba antradienį ryte gali tapti bedarbiu. Sezono pradžioje prie „Manchester United“ vairo stojęs buvęs ilgametis „Everton“ treneris kitoms komandos rungtynėms balandžio 26-ąją jau nebevadovaus. Apie tai praneša didžiausi ir patikimiausi užsienio futbolo portalai.
Davidas Moyesas
Davidas Moyesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Mančesterio klubui šiame sezone liko sužaisti keturias rungtynes, tačiau praėjusių metų čempionai jau dėl nieko nebekovoja. Savaitgalį ekipa prarado net ir teorines galimybes kitą sezoną žaisti UEFA Čempionų lygoje. Šį turnyrą komanda pastarąjį sykį praleido 1995 metais.

Sekmadienį didžiausi birtų bukmekeriai sustabdė visus statymus dėl D.Moyeso ateities „Raudonųjų velnių“ ekipoje.

Kiek vėliau svarbiausi ir didžiausi portalai pradėjo seriją tekstų, kad kitose „Manchester United“ rungtynėse su „Norwich“ prie ekipos vairo D.Moyeso nebebus.

Apie tai praneša BBC, „The Guardian“, „Sky Sports“, „Goal.com“ ir kiti, o pats klubas trenerio ateities nekomentuoja. Tai gandus tik dar labiau paskatino.

Pagrindinis pretendentas pakeisti škotą, anot goal.com, yra Dortmundo „Borussia“ vedlys Jurgenas Kloppas. „Manchester United“, anot šaltinių, žada padaryti viską, kad vokietis stotų prie ekipos vairo. rimtu pretendentų laikomas ir Louisas van Gaalas.

Įvairių šaltinių duomenimis vasara „Manchester United“ klubo vadovai naujam treneriui žada suteikti nuo 100 iki 200 mln. svarų sterlingų naujiems pirkiniams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius