-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Manchester United“ naujų futbolininkų nebepirks

„Manchester United“ futbolo klubo treneris seras Alexas Fergusonas paneigė kalbas, kad komanda ieško pastiprinimo, ir tikino esąs patenkintas turimais žaidėjais.
Pirmosiose pasiruošimo sezonui rungtynėse „Manchester United“ 3–1 įveikė „Celtic“
Pirmose pasirengimo sezonui rungtynėse „Manchester United“ rezultatu 3:1 įveikė „Celtic“. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip ir per kiekvieną tarpsezonį, „Manchester United“ buvo siejamas su daugybe futbolo žvaigždžių, tačiau nuo 1986 metų klubą treniruojantis 68-erių A.Fergusonas viešai pareiškė, jog šią vasarą daugiau naujų auklėtinių jam nereikia.

„Esu patenkintas komandos sudėtimi. Naujokus įsigijome tinkamu sezono metu ir esame laimingi savo pasirinkimu“, – sakė „Manchester United“ treneris.

Šį tarpsezonį Anglijos vicečempionų gretas sustiprino du žaidėjai – 20 metų anglas gynėjas Chrisas Smallingas iš Londono „Fulham“ (anot pranešimų, už 10 mln. eurų išpirką) ir 22 metų meksikietis puolėjas Javieras Hernandezas iš „Chivas Guadalajara“ vienuolikės (kaip manoma, už 7 mln. eurų).

Treniruočių stovyklą JAV surengusio „Manchester United“ klubo treneris džiaugėsi auklėtiniu nusiteikimu ir darbu treniruotėse.

„Esu labai patenkintas visų futbolininkų pastangomis. Jie visi labai sunkiai dirba. Karštis mums netrukdo – per dieną darome dvi treniruotes. Žaidėjai jau dabar atrodo tikrai geros sportinės formos“, – auklėtinius gyrė A.Fergusonas.

Paklaustas, ar negąsdina kitos miesto komandos „Mancehster City“ užmačios – turtingų arabų valdoma vienuolikė šią vasarą naujiems žaidėjams įsigyti išleido jau beveik 100 mln. eurų, – A.Fergusonas nedaugžodžiavo. „Negaliu kalbėti apie kitus klubus. Mes esame patenkinti savo turima sudėtimi“, – teigė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius