-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ strategas Alexas Fergusonas gyrė auklėtinius ir „Schalke“ vartininką Manuelį Neuerį

„Manchester United“ (Anglija) futbolo klubo vyriausiasis treneris seras Aleksas Fergusonas džiaugėsi puikia savo auklėtinių pergale pirmajame UEFA Čempionų lygos pusfinalio mače prieš Gelzenkircheno „Schalke“ (Vokietija).
Alexas Fergusonas (dešinėje) negailėjo pagyrų Manueliui Neueriui.
Alexas Fergusonas (dešinėje) negailėjo pagyrų Manueliui Neueriui. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anglijos ekipa akivaizdžiai dominavo ir buvo pranašesnė už varžovus dviem įvarčiais – 2:0.

„Esu labai patenkintas, nes žaidėme puikiai. Per mano karjerą ne kartą Europos taurių turnyruose esame sužaidę gerai, ir tai buvo vienas tokių vakarų“, – kalbėjo škotas.

„Rungtyniaujant išvykoje, labai svarbu koncentracija. Viso šio sezono metu futbolininkams jos nestigo. Varžovų aikštėse reikia patirties, o svarbiausia – pasitikėti savimi valdant kamuolį“, – pridūrė jis.

A.Fergusonas taip pat išskyrė „Schalke“ vartininką Manuelį Neuerį, kuris ne kartą gelbėjo savo komandą. Anksčiau kalbėta, kad vokietis gali papildyti „Manchester United“ gretas, tačiau škotas tai paneigė.

„Žinome, kad M.Neueris pasirinko Miuncheno „Bayern“. Tačiau šį vakarą jis rungtyniavo tiesiog neįtikėtinai. Tai vienas geriausių pasirodymų prieš mano vadovaujamą „Manchester United“ ekipą. Juokinga, kad tik 50 minutę, kai Javieras Hernandezas įmušė iš nuošalės, futbolininkai patikėjo galį jį nuginkluoti“, – komplimentus žarstė A.Fergusonas.

M.Neuerio žaidimo epizodai mače su „Manchester United“:

VIDEO: A great goalkeeper Manuel Neuer | أفضل حارس في العالم

Tuo tarpu „Schalke“ strategas Ralfas Rangnickas tikina, kad pralaimėjimas namuose „Manchester United“ ekipai dar neužkirto kelio jo auklėtiniams į Čempionų lygos finalą.

Pirmajame pusfinalio mače Vokietijoje šeimininkai nė iš tolo neprilygo varžovams ir turėtų džiaugtis, kad pralaimėjo tik 0:2. Tačiau specialistas sakė: „Kodėl pasiduoti? Mes tikrai to nedarysime. Žinoma, dabar „Manchester United“ yra geresnėje situacijoje, bet futbole būna visko. Galbūt varžovai jausis pernelyg saugiai ir mes pateiksime staigmeną“, – vylėsi R.Rangnickas.

Atsakomosios poros rungtynės gegužės 4 dieną vyks Mančesteryje.

„Be abejo, atakuosime, tačiau turime kai ką patobulinti. Manau, kad problema buvo mūsų pasirinkta taktika. Niekaip neradome savo vietos. Negalima tikėtis kiekvieną savaitę žaisti taip pat, kaip prieš „Inter“, – pridūrė „Schalke“ treneris.

„Schalke“ – „Manchester United“ rungtynių vaizdo reportažas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius