Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maradona grasina pasitraukti

Argentinos futbolo legenda Diego Maradona pagrasino pasitrauksiantis iš vyriausiojo nacionalinės rinktinės trenerio pareigų, jei komandos reikalai ir toliau bus sprendžiami ne taip, kaip nori jis.
D.Maradona piktinasi, jog reikalai Argentinos rinktinėje yra sprendžiami be jo žinios
D.Maradona piktinasi, kad reikalai Argentinos rinktinėje yra sprendžiami be jo žinios. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

48 metų futbolo specialistas pastaruoju metu sulaukia daugybės karčių kritikos žodžių, nes jo vadovaujama Argentinos vienuolikė toli gražu nedemonstruoja sėkmingo žaidimo. Jokios trenerio patirties iki tol neturėjusiam D.Maradonai praėjusių metų lapkričio mėnesį kiek netikėtai perėmus rinktinės vairą iš Alfio Basile, jo treniruojama nacionalinė šalies vienuolikė gavo ne vieną skaudų antausį.

Labiausiai kritikos liežuvių D.Maradona yra plakamas už pastarąsias tris nesėkmes 2010 metų pasaulio čempionato atrankoje, dėl kurių labai stipriai susvyravo Argentinos galimybės patekti į planetos pirmenybes. Pietų Amerikos atrankos zonoje D.Maradonos auklėtiniai šiuo metu žengia penkti ir likę šioje vietoje dėl kelialapio į Pietų Afrikos Respubliką žaistų atkrintamąsias varžybas, tačiau argentiniečių dar laukia dvi sunkios dvikovos namuose su Čile (spalio 10 d.) ir išvykoje su Urugvajumi (spalio 14 d.).

Vis dėlto charizmatiškasis D.Maradona pagrasino pasitrauksiantis ir vyriausiojo rinktinės trenerio pareigų net ir tuo atveju, jei jo vadovaujama vienuolikė iškovotų bilietą į pasaulio čempionatą.

„Jeigu po atrankos ciklo vis dar būsiu rinktinės treneris, sąlygas diktuosiu aš“, – ultimatumą Argentinos futbolo federacijai tėškė strategas.

Anot šalies žiniasklaidos, D.Maradoną itin supykdė techninio rinktinės direktoriaus Carloso Bilardo veiksmai. Teigiama, jog C.Bilardo, kai praėjusią savaitę vyko draugiškos Argentinos ir Ganos komandų rungtynės, argentiniečių sudėtį paskelbė nepasitaręs su rinktinės treneriu. Tačiau pats D.Maradona nenorėjo patvirtinti šių kalbų.

„Įvyko dalykų, kurie man nepatiko, tačiau apie tai viešai kalbėsiu vėliau, po paskutiniųjų atrankos ciklo rungtynių“, – žadėjo Argentinos futbolo rinktinės strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius