Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariaus Stankevičiaus galimybės likti „Valencia“ klube – miglotos

Stringant „Valencia“ (Ispanija) ir Genujos „Sampdoria“ (Italija) futbolo klubų deryboms, lietuvio Mariaus Stankevičiaus galimybės ir kitą sezoną rungtyniauti Ispanijoje – miglotos, ketvirtadienį rašo „Las Provincias“ dienraštis.
Marius Stankevičius
Marius Stankevičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Skelbiama, jog 29 metų gynėjui, kuris šį sezoną Valensijoje žaidė pagal nuomos sudėtį ir tapo tvirtu pagrindinės sudėties futbolininku, buvo liepta palaukti. Tačiau „Valencia“ klubas kol kas neranda bendros kalbos su „Sampdoria“, kuri turi dar metus laiko galiojančią sutartį su M.Stankevičiumi.

Anot ankstesnių pranešimų, „Sampdoria“ už lietuvį prašo 1,5 mln. eurų išpirkos, tačiau „Valencia“ tiek mokėti nesutinka.

Susidomėjimą M.Stankevičiumi yra išreiškusi ir „West Bromwich Albion“ vienuolikė, rungtyniaujanti aukščiausiame Anglijos futbolo čempionate.

Verta pažymėti, kad „Sampdoria“ ekipai, kuriai priklauso M.Stankevičius, šis sezonas susiklostė tragiškai – ji iškrito iš aukščiausios Italijos futbolo lygos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius