Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai treniruočių stovyklą Kipre baigė lygiosiomis

Naujajam sezonui besirengiantys Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai paskutines draugiškas rungtynes treniruočių stovykloje Kipre baigė lygiosiomis 2:2 su Kijevo „Dinamo“ jaunimo (iki 21 metų) komanda.
Marijampolės „Sūduva“ – Makedonijos „Turnovo“
Marijampolės „Sūduva“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šiame mače teisėjas paskyrė net keturis 11 metrų baudinius – tris į „Dinamo“ vartus ir vieną į „Sūduvos“. Deja, visų smūgių lietuviams realizuoti nepavyko, o atkakli kova baigėsi lygiosiomis.

Šiose rungtynėse pirmą kartą pasirengimo cikle aikštėje pasirodė puolėjas Tomas Radzinevičius, o nesunkią čiurnos traumą patyręs Dovydas Tumosa nerungtyniavo.

Mačo pradžioje Kijevo „Dinamo“ komanda parodė „Sūduvai“ labai drausmingą ir kokybišką futbolą. Pirmąsias 15 minučių žaidimas daugiausia vyko „Sūduvos“ komandos pusėje. Galiausiai „Dinamo“ pasiekė savo – po varžovo tikslaus smūgio galva kamuolys atsidūrė Marijampolės komandos vartų tinkle.

Įmušę įvartį Kijevo futbolininkai atsipalaidavo ir tai leido „Sūduvai“ parodyti savo žaidimą. 18-ą rungtynių minutę rezultatą išlyginti galėjo Audrius Brokas, tačiau jo labai tikslų, bet nepakankamai stiprų smūgį atrėmė „Dinamo“ vartininkas.

32-ą mačo minutę už pražangą prieš Tomą Radzinevičių į Kijevo klubo vartus buvo paskirtas pirmasis 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo Marius Šoblinskas.

Pirmojo kėlinio pabaigoje „Sūduva“ turėjo šansą išsiveržti į priekį. Po kampinio Tomas Radzinevičius turėjo galimybę netrukdomas smūgiuoti į varžovų vartus, bet patikimai sužaidus legendinio Ukrainos klubo vartininkui rezultatas liko nepakitęs.

Antrajame rungtynių kėlinyje buvo galima išvysti tai, kas futbole nėra dažnas reiškinys – 3 vienuolikos metrų baudinius per 45 minutes.

58-ą mačo minutę Karolį Chveduką baudos aikštelėje šiurkščiai sustabdžiusiam varžovui teisėjas skyrė pražangą, o nuo 11 metrų žymos vėl tiksliai mušė M.Šoblinskas.

Po dvidešimties minučių M.Šoblinskas galėjo pelnyti ir trečiąjį įvartį nuo 11 metrų žymos, tačiau tiek jo, tiek pakartotinį M.Kdouho bandymus atrėmė „Dinamo“ vartininkas.

Puikų šansą 87-ąją mačo minutę turėjo jau minėtas M.Kdouhas. Jis greitos atakos metu nusprendė neatiduoti perdavimo baudos aikštelės centre buvusiam Markui Kardokui, o atakuoti pats, tačiau jo smūgiuotas kamuolys pataikė į vartų virpstą ir rezultatas liko nepakitęs.

Per pridėtą laiką nuo 11 metrų žymos smūgiavo „Dinamo“ futbolininkas ir išplėšė savo komandai lygiąsias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius