Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mario Balotelli: futbolininkas, alergiškas aikštės vejai ir nemokantis apsirengti

„Man City“ puolėjas Mario Balotelli laikomas vienu perspektyviausių Europos puolėjų, o save viešai pristatė prastesniu tik už vienintelį Lionelį Messi. Tačiau neretai nesuvokiamais veiksmais italas glumina futbolo gerbėjus.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusią savaitę pirmajame Europos lygos aštuntfinalio mače futbolininkas Kijeve prieš vietos „Dinamo“ rungtyniavo vangiai ir netgi pavėlavo į antrojo kėlinio pradžią – Mančesterio ekipa keliasdešimt sekundžių žaidė mažumoje. Visa tai vėliau buvo paaiškinta alergija, kurią Balotelli jautė ukrainietiškai aikštės vejai.

„Man City“ pralaimėjo 0:2, bet tikėjosi atsirevanšuoti namie. Visgi Balotelli dvikovos Anglijoje pradžioje neišnaudojo kelių puikių progų, o 36 minutę už grubią pražangą prieš varžovą buvo pašalintas iš aikštės. Šeimininkai net ir žaisdami 10 prieš 11 šventė pergalę 1:0, bet to nepakako – klubas iškrito iš Europos lygos turnyro.

Po mačo treneris Roberto Mancini patikino, kad Balotelli nebus įtrauktas į sudėtį sekmadienio rungtynėms su Londono „Chelsea“.

Tačiau bene labiausiai mus visus turėtų džiuginti Italijos rinktinės nario mėginimai apsivilkti treniruočių rūbą prieš rungtynes Mančesteryje. Platesnių komentarų čia nereikia – žiūrėkite video:

VIDEO: Mario Balotelli can't dress himself

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius