Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Stankevičius gali keltis į Turkiją ir tapti Wesley Sneijderio bei Didier Drogba bendraklubiu

Vieno geriausių pastarojo dešimtmečio Lietuvos futbolininkų Mariaus Stankevičiaus karjera gali pakrypti į Turkiją. Anot žiniasklaidos pranešimų, gynėją norėtų įsigyti du Stambulo klubai: „Besiktas“ ir „Galatasaray“.
Marius Stankevičius
Marius Stankevičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pastaruosius dvejus metus M.Stankevičius atstovavo Italijos Romos „Lazio“ ekipai, tačiau didžiąją praėjusio sezono dalį praleido dėl traumos, o grįžęs į rikiuotę neįsitvirtino pagrindinėje sudėtyje. Šiuo metu jis yra tik ketvirtasis trenerio Vladimiro Petkovičiaus pasirinkimas dešiniajame krašte po Abdoulay Konko, Luiso Pedro Cavandos ir Pereirinhos.

Be to, Italijos klubas siekia įsigyti naują puolėją, todėl ketina parduoti kelis žaidėjus tam, kad sustiprintų finansines galimybes rinkoje. Kiek galėtų kainuoti lietuvis, kol kas nepranešama, tačiau suma galėtų siekti iki 2 milijonų eurų.

M.Stankevičiumi esą domisi ir į „Serie A“ prasimušusi Veronos „Hellas“ komanda, tačiau didžiausią dėmesį pastaruoju metu rodė „Besiktas“ ir „Galatasaray“. Pastarojoje ekipoje rungtyniauja tokios pirmo ryškumo žvaigždės kaip Wesley Sneijderis ir Didier Drogba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius