Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marouane'as Fellaini paskutinę perėjimų lango dieną persikėlė į „Manchester United“

Visą vasarą pasyvus futbolininkų rinkoje buvęs „Premier“ lygos čempionas „Manchester United“ paskutinę futbolininkų perėjimo dieną vis dėlto sustiprino komandos vidurį. Į Mančesterio klubą iš buvusios trenerio Davido Moyeso ekipos už 32 mln. eurų perėjimo mokestį atvyko belgas Marouane'as Fellaini.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Saugas su Anglijos čempionų ekipa buvo siejamas nuo pat D.Moyeso persikėlimo į Mančesterį, tačiau iš pradžių sandorį stabdė trenerio žodis nepirkti žaidėjų iš buvusios ekipos. Dėl šios priežasties „Manchester United“ nesugebėjo įsigyti 25 metų belgo anksčiau, nors jo sutartyje numatyta išpirkos kaina vasarą buvo bent 5 mln. eurų mažesnė.

„Dirbau su Marouane'u penkerius metus ir esu ypač patenkintas, kad jis prisijungė prie Mančesterio komandos. Tai yra žaidėjas, pasižymintis didelė jėga ir puikia technika, tad tikrai sustiprins mūsų komandą“, – sakė D.Moyesas.

Pranešama, kad M.Fellaini pirmadienio vakare „Everton“ klubui pateikė prašymą išleisti jį į „Manchester United“, tačiau sandoris kiek užtruko, nes Liverpulio klubas ieškojo belgui pakeitimo.

Šis netrukus buvo rastas. „Everton“ naujasis treneris Roberto Martinezas iš praėjusį sezoną treniruoto „Wigan Athletic“ klubo už maždaug 15 mln. eurų įsigijo 22 metų vidurio saugą Jamesą McCarthy, o iš „Manchester City“ ekipos išsinuomojo 32-iejų atraminį saugą Garethą Barry.

„Everton“ klubas taip pat pardavė puolėją Victorą Anichebe „West Bromwich Albion“ ekipai už 5,9 mln. eurų, o iš Londono „Chelsea“ klubo metams išsinuomojo 20-metį puolėją Romelu Lukaku. Belgas praėjusį sezoną nuomos pagrindais praleido WBA klube ir su 17 įvarčių tapo vienu rezultatyviausių „Premier“ lygos žaidėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius