Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marselio futbolininkai gavo dar vieną niuksą žaisdami su lygos autsaideriais

Penktadienio vakarą sužaistas pirmasis 34-ojo Prancūzijos čempionato turo susitikimas, kuriame ketvirtojoje vietoje žengiantis bei dar dėl medalių kovojantis „Marseille“ priėmė iki šio vakaro iškritimo zonoje tūnojusį „Lorient“.
Ligue 1: „Marseille“ – „Lorient“
Ligue 1: „Marseille“ – „Lorient“ / „Scanpix“/AP nuotr.

Prastą formą šiuo metu demonstruojantys Marcelo Bielsos auklėtiniai prieš autsaiderius patyrė dar vieną pralaimėjimą ir savoje tvirtovėje sugebėjo praleisti net penkis įvarčius.

Svečiai 2:0 pirmavo jau 14-ąją minutę, kai pasižymėjo Jordanas Ayew bei Francois Bellugou. Tiesa, po pertraukos „Marseille“ pavyko atsitiesti ir rezultatą išlyginti. Švieslentė 67-ąją minutę rodė dvejetus.

Tikrasis veiksmas prasidėjo po to. Praėjus vos minutei Romainas Philippoteaux vėl išvedė „Lorient“ į priekį, bet po kurio laiko įvarčiu atsakė Michy Batshuayi. Tuomet praėjus aštuonioms minutėms antrąjį tikslų smūgį atliko Jordanas Ayew, o dar po kelių akimirkų įvartį įmušė Mattiasas Autret.

Į tai atsakymų šeimininkai neberado ir pralaimėjo 3:5. Įdomu, kad „Lorient“ kamuolį kontroliavo vos 34 procentus žaidimo laiko, o į vartų plotą pataikė tik 6 kartus. Iš viso nugalėtojai šį vakarą atliko 10 smūgių.

Po pergalės „Lorient“ bent laikinai pakilo iki keturioliktosios vietos, o Marselio vienuolikė savaitgalį smuktelti į šeštą poziciją.

„Marseille“ 3 – 5 „Lorient“
[0-1] 9' Jordan Ayew
[0-2] 14' Francois Bellugou
[1-2] 59' Andre Ayew
[2-2] 67' Jeremy Morel
[2-3] 68' Romain Philippoteaux
[3-3] 76' Michy Batshuayi
[3-4] 84' Jordan Ayew
[3-5] 86' Mattias Autret

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius